Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός: 3 αλάνθαστα μυστικά

Φίλη μου οι είναι δύσκολες και αυτό είναι κάτι που μάλλον γνωρίζεις. Και επειδή η περίοδος χάριτος τελείωσε, εννοώ τις γιορτές, ήρθε η ώρα να πέσουμε στα βαθιά και να μιλήσουμε σοβαρά. Τον θέλεις σαν τρελή και θέλεις τα αισθήματά σου να έχουν την ίδια, μη σου πω και πιο εντυπωσιακή ανταπόκριση. Για κάποιο όμως λόγο εκείνος δείχνει να αντιστέκεται στη γοητεία σου και το φλογερό σου ταπεραμέντο, κάνοντάς σε κυριολεκτικά έξαλλη. Κορίτσι μου μη σκας. Σου έχω τρία βηματάκια τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Άλλος για τη βάρκα μας;

Μη δείχνεις απελπισμένη

Δείξε ότι τον θέλεις-μόνο έτσι θα γίνει δουλίτσα-αλλά μη δείχνεις ότι είναι το μοναδικό που σε απασχολεί στη ζωή σου. Στείλε μήνυμα, αλλά αν δε λάβεις απάντηση δεν υπάρχει λόγος να στείλεις άλλο. Αν θέλει, θα απαντήσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο. Κάνε πράγματα, διασκέδασε και δείξε σε όλους-και κυρίως σε αυτόν-πόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είσαι. Όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, μην τον κοιτάς σαν να είναι ο Πρίγκιπας Harry, αλλά και λίγη αδιαφορία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Βασικά τόσο όσο. Το μυστικό είναι να του δίνεις κάτι αλλά μέχρι ενός σημείου. Να τον αφήνεις και λίγο με ερωτηματικά. Τη στιγμή που θα γίνεις προβλέψιμη, είναι και η στιγμή που θα χάσεις το παιχνίδι. Νόμος.

Relax

Οι άντρες έχουν ένα θέμα με τις υπερκινητικές γυναίκες: Δεν τις αντέχουν. Προσοχή. Μην μπερδεύεις το υπερκινητικός με το δραστήριος. Η δραστήρια γυναίκα είναι εκείνη που κάνει πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί παθητική στάση για τη ζωή. Η υπερκινητική είναι εκείνη που έχει νεύρα, τα βγάζει προς τα έξω και τελικά καταλήγει να γίνεται εκνευριστική. Χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου, μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και άσε τα δεικτικά σχόλια και το αλλόκοτο χιούμορ όταν δεν είσαι εξοικειωμένη με τον απέναντί σου. Το μυστικό είναι η διακριτικότητα. Το μυστικό είναι να είσαι αισθησιακή και σeξι. Το μυστικό είναι να μην είσαι νευρόσπασμα.

Το βάδισμα το σωστό

Ο Ocsar de la Renta είχε πει «Περπάτα σα να σε ακολουθούν τρεις άντρες». Και όχι δεν εννοούσε να πηγαίνεις σα σκούνα, αλλά ένα αισθησιακό και σίγουρο βάδισμα σου δίνει πολλούς πόντους. Κανένας δε θέλει ένα μικρό πλασματάκι που περπατάει με το κεφάλι κάτω, γρήγορα και τελικά σκοντάφτει. Μία γυναίκα σίγουρη, που ξέρει τι θέλει, οφείλει να έχει ένα βάδισμα γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Και πίστεψέ με, θα το παρατηρήσει και εκείνος!

Διαβάστε ακόμη:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: