Πώς θα μεταμορφώσεις την ψάθινη τσάντα σου με ένα και μόνο μαντήλι

Έχοντας, παρόμοιες ανησυχίες σχετικά με τα outfits των ημερών, σκέφτηκα να επέμβω λίγο σε μία ψάθινη τσάντα που το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη στη συλλογή σου. Πήρα λοιπόν, μία απλή ψάθινη τσάντα κι ένα μεγάλο πολύχρωμο μαντήλι και έφτιαξα μία ανοιξιάτικη εκδοχή της, ικανή να συνοδεύσει μερικά από τα ανοιξιάτικα looks σου.

Ένα τζιν κι ένα λευκό πουκάμισο είναι ο πιο εύκολος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις, σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Τα πρωινά, ντυμένη με το αγαπημένο σου μαντήλι είναι η τέλεια τσάντα που θα δώσει το απαραίτητο spring touch στο outfit.

Χρειάζεσαι μόνο ένα μεγάλο μαντήλι και μία ψάθινη τσάντα.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το μαντήλι να είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείς να φτιάξεις ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο τυλίγοντάς το.

Στη συνέχεια, βάλε το μαντήλι μέσα στην τσάντα και ό,τι περισσεύει το βγάζεις απ” έξω, προσέχοντας να ακουμπά στον πάτο της όμως.

Τέλος, βρίσκεις τις 4 γωνίες από το μαντήλι και ανά 2 κάνεις κόμπους στις πλευρές της τσάντας για να κρατηθεί και να μην κινείται πολύ.

Η τσάντα σου είναι έτοιμη και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να αλλάξει χρώματα και να ταιριάξει με όποιο outfit θες, αρκεί να αλλάξεις το μαντήλι.

Νομίζω, μία δοκιμή θα σε πείσει ότι είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία και ένας τρόπος να ανανεώνεις την τσάντα σου και ολόκληρο το στιλ σου στο λεπτό.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: