Πώς θα κάνεις το πρώτο σου φιλί αξέχαστο;

Θα καταλάβεις ότι το αγόρι σου είναι έτοιμο να σου δώσει το πρώτο φιλί όταν θα έχει βρει έμμεσους τρόπους να στο δείξει, μέσα από τη γλώσσα του σώματός του: Μπορεί να σου πιάσει τα χέρια, να γείρει προς το μέρος σου όταν θα συζητάτε και να σε κοιτάξει στα μάτια χωρίς να μιλάει.

Τι μπορείς να κάνεις για να σου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή;

Όλα έχουν να κάνουν με το σωστό timing

Όταν το αγόρι σου προσπαθεί να έχει συνεχή σωματική επαφή, το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθεί να σπάσει τον πάγο και να σε φιλήσει. Το μεγαλύτερο σημάδι είναι στο τέλος ενός ραντεβού, όταν αρχίζει να μουρμουρίζει πράγματα που δεν βγάζουν και πολλή σημασία, επειδή είναι νευρικός πριν το φιλί. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον πάρεις μία αγκαλιά, σε περίπτωση που δεν διάβασες καλά τα σημάδια και μετά, κοίταξέ τον στα μάτια.

Όταν σε κοιτά στα μάτια θα ακολουθήσει φιλί

Αν σε κοιτάξει και αυτός στα μάτια, το φιλί θα συμβεί από μόνο του και μπορεί να νιώσεις ακόμα και τη χημεία ανάμεσά σας ακριβώς πριν σε φιλήσει!

Πώς μπορείς να προκαλέσεις εσύ το πρώτο φιλί

Αν δε νιώθεις ότι είσαι τόσο άνθρωπος της αγκαλιάς για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς εσύ να «προκαλέσεις» ένα φιλί χαϊδεύοντας το μάγουλο του αγοριού σου, ενώ θα το κοιτάς στα μάτια και θα έχεις γείρει το σώμα σου προς το δικό του.

Πόσο διαρκεί

Συνήθως, λόγω της νευρικότητας που υπάρχει, το πρώτο φιλί δεν διαρκεί και πολύ στους περισσότερους ανθρώπους. Το σημαντικό είναι να το κάνεις στους δικούς σου ρυθμούς και σε αυτούς που αρέσουν και στο αγόρι σου και όχι απλώς να το κάνεις «για να το κάνεις». Το τέλος του φιλιού θα έρθει από μόνο του και μπορεί να σημαίνει και την αρχή για ένα δεύτερο φιλί!

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: