Πως θα κάνεις σ εξ ακόμα και αν βαριέσαι

Δες πώς μπορείς να αποκτήσεις τη διάθεση για σ εξ, ακόμα και όταν δεν έχεις καμία όρεξη για να «πέσεις» στο κρεβάτι.

Στο πρόγραμμα

Προγραμματίζοντας το σ εξ μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους ώστε να κρατηθεί το σ εξ «ζωντανό» για τους ανθρώπους οι οποίοι μεγαλώνουν, για εκείνους που ζουν αρκετό καιρό μαζί, ή για εκείνους που είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν σταθερά ωράρια εργασίας.
Είναι μύθος πως όταν κάποιος δεν παρασύρεται από το πάθος τότε δεν μπορεί να απολαύσει το βρώμικο σ εξ.
Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να έχεις πάντα τη διάθεση να κάνεις σ εξ όταν σου προκύπτει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η θέληση να βρεις τη διάθεση.
Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ. Αλλά ακόμα και αν έχεις τη θέληση, πως θα βρεις τη διάθεση;
Τι συμβαίνει ας πουμε αν έχετε σχεδιάσει να κάνετε σeξ το βράδυ του Σαββάτου και τη συγκεκριμένη μέρα κανένας από τους δύο δεν έχει διάθεση;
Υπάρχουν κάποιες βασικές στρατηγικές οι οποίες θα κρατήσουν το μυαλό μακρυά από τη δουλειά, το άγχος, τις υποχρεώσεις, ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί και θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στο σ εξ.

1. Το ντύσιμο

Δεν εννοώ απαραίτητα να φορέσεις εξεζητημένα κοστούμια (αν και δεν αποθαρρύνω κανέναν να το κάνει). Αλλά αν αφήσεις στην άκρη τα ρούχα που φοράς στην καθημερινότητά σου και βάλεις κάτι πιο άνετο και σ έξι μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις διαφορετικά το σώμα σου αλλά και τον εαυτό σου. Αυτό ίσως αφορά περισσότερο τις γυναίκες καθώς οι σeξι επιλογές στα εσώρουχα ας πούμε είναι πολλές περισσότερες. Φυσικά όμως και οι άντρες θα πρέπει να δίνουν προσοχή και στα εσώρουχα τους αλλά και στη προσεγμένη εμφάνισή τους γενικότερα.
Είναι σίγουρο πως όταν βλέπεις τον άλλον να είναι περιποιημένος ή να φοράει κάτι πιο αποκαλυπτικό, τον βλέπεις και με άλλο μάτι.
Η θέα ενός s exy εσώρουχου, η αίσθηση που αφήνει στο σώμα σου, τα υπονοούμενα που αφήνει, όλα αυτά μπορούν να θέσουν σε εγρήγορση τον… μηχανισμό σου, και να σας δώσει διάθεση για σ εξ.
Οπως όταν ντύνεσαι για να πας σε ένα πάρτι αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση για πάρτι ή όπως όταν βάζεις τη φανέλα της ομάδας σου για να πας στο γήπεδο, αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση για να δεις τον αγώνα, έτσι και όταν ντύνεσαι για να κάνεις σeξ, αυτό σε κάνει να αισθανθείς πιό s exy.

2. Σέξι Λεξιλόγιο

Μίλησε με sexy λεξεις για να περιγράψεις τη διάθεσή σου. Μην ξενερώσεις το σύντροφό σας λέγοντας του πως είσαι κουρασμένος ή αγχωμένος.
Αν πεις ας πούμε ότι έχεις όρεξη για παιχνίδι, τότε ακούγοντας τον εαυτό σου να το λέει, θα μπεις σίγα σιγά σε διάθεση για σ εξ.
Μία κακή ή βαριεστημένη διάθεση μπορεί να μετατραπεί σε sexy. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύεις πια να είσαι κουρασμένος αλλά αν θες πραγματικά να κάνεις σ εξ σίγουρα δεν θα πρέπει να έχεις την κούραση της μέρας στο μυαλό σου.
Θα πρέπει όλα αυτά τα οποία νοιώθετε να τα δείτε από μια διαφορετική σκοπιά. Και οι λέξεις ή φράσεις που θα χρησιμοποιείτε θα σας βοηθήσουν να δείτε διαφορετικά το πράγμα.

3. Δείτε π ορνό

Αν δείτε μαζί μία π ορνό ταινία, ή διαβάσεις ένα π ορνό περιοδικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε «ανάψει» και θα σου δώσει ιδέες για πράγματα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις.

4. Διάλεξε s ex toys

Βγάλε από το συρτάρι τα s ex toys τα οποία έχεις κατά καιρούς χρησιμοποιήσει ή μπες στο ιντερνετ και δες εκείνα που θα ήθελες να αποκτήσεις. Αυτό θα σε διεγείρει καθώς θα σου θυμίσει τις στιγμές που τα έβαλες στο σ εξουαλικό παιχνίδι. Αν σερφάροντας δεις κάποια καινούρια s ex toys, σκέψου τι θα έκανες με αυτά και τότε ίσως σου δημιουργηθεί μια νέα φαντασίωση.
Επιπλέον το σχήμα και η αίσθηση της σeξουαλικότητας που προσφέρουν τα sex toys, κοιτώντας τα μπορούν να μας μεταφέρουν από μία μη σeξουαλική κατάσταση στην επιθυμία για σ εξ.
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ασχολείσαι με ένα παιχνίδι που αφορά το σeξ αυτό σε κάνει αυτόματα να σκέφτεσαι συγκεκριμένες σeξουαλικές επιλογές. Αν ας πούμε βλέπεις ένα δερμάτινο καμουτσίκι, τότε μπορεί να σου έρθει στο μυαλό η σκηνή να το χρησιμοποιείς στο σύντροφό σου.

5. Πειτε τι θέλετε στο σ εξ

Συζητώντας για πράγματα τα οποία θα θέλεις να κάνεις στο σ εξ θα «ανάψεις» στα σίγουρα!
Πρώτον η συζήτηση σε κάνει να σκέφτεσαι το σeξ γενικώς. Και δεύτερον μπορεί να σε οδηγήσεις στο να καταστρώσεις σχέδια, ώστε μόλις σου έρθει η διάθεση, να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλεις να κάνετε.
Δεν χρειάζετε να μιλήσεις «βρώμικα», απλώς μιλησε ειλικρινά. Ετσι, όταν ο/η σύντροφός σου σε ρωτήσει, «Τι θέλεις να κάνουμε;», μην απαντήσεις, «Δεν ξέρω μωρό μου, εσύ τι θέλεις να κάνουμε;».
Αυτό είναι η χαριστική βολή για το σ εξ, όπως είναι και για το τι φαϊ θα παραγγείλετε ή για το ποια ταινία θα δείτε. Όταν σε ρωτήσει, «Τι θέλεις να κάνουμε;» πες στα ίσα αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνετε.

Πηγή: 69magazine.gr

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: