Πως θα φτάσετε με  ασφάλεια στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις

Με επίκεντρο την πόλη της Λάρισας και σε διαδρομές που θα αναδείξουν την ομορφιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας γενικότερα, θα διεξαχθεί στις 13 – 15 Οκτωβρίου το Ιστορικό Ράλι Ελλάδος 2017. Ο Δήμος Λάρισας και η Περιφέρεια, Θεσσαλίας ως επίτιμοι διοργανωτές του αγώνα, στα μέσα του επόμενου μήνα θα φιλοξενήσουν ουσιαστικά έξι αγώνες, με διαδρομές που θα αναδείξουν την περιοχή, αλλά και αναμένεται «κερδίσουν» τους αγωνιζόμενους τόσο χάρη στη φυσική ομορφιά των τοπίων, όσο και λόγω της απαιτητικής -οδηγικά- χάραξής τους.

Με τις διαδρομές τόσο των αγώνων για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity όσο και για τα σύγχρονα και ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Ράλι  να είναι έτοιμες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.historic.rallyofgreece.gr και βρείτε (στην ενότητα θεατές) αναλυτικές οδηγίες για τις προτεινόμενες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Οι προσβάσεις αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλων Ράλι, και είναι σχεδιασμένες με γνώμονα πρώτα απ’ όλα την ασφαλή παρακολούθηση.

Πως θα φτάσετε με  ασφάλεια στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: