Πώς θα φροντίσεις τις τσάντες σου για να δείχνουν πάντα σαν καινούριες;

Πώς θα φροντίσεις τις τσάντες σου για να δείχνουν πάντα σαν καινούριες;

Εφάρμοζε τα tips που σου προτείνουμε και οι τσάντες σου θα μοιάζουν σαν να τις έχεις κατεβάσει μόλις από το ράφι του καταστήματος.

Σε πρώτη θέση στις στυλιστικές αδυναμίες των περισσότερων γυναικών έρχονται τα παπούτσια. Την αμέσως επόμενη θέση καταλαμβάνουν οι τσάντες, οι οποίες εξίσου μπορούν να αναβαθμίσουν και να μετατρέψουν και το πιο basic σύνολο σε κάτι ξεχωριστό. Και όσες τσάντες κι αν έχεις, σίγουρα μια ακόμη δε βλάπτει να προστεθεί στη συλλογή σου.

Έχεις, όμως, σκεφτεί ποτέ πόσο την ταλαιπωρείς στην καθημερινότητά σου; Στην προσπάθειά σου να κουβαλάς μαζί σου τα πάντα- από σημειωματάριο, κλειδιά, κινητό μέχρι κραγιόν, ρουζ ή μάσκαρα- καταλήγεις πολλές φορές να την έχεις υπερφορτωμένη. Ή την πετάς στο γραφείο, μέσα στο αυτοκίνητο και γενικά όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Ή ξεχνάς να την φροντίσεις και να την καθαρίσεις με αποτέλεσμα στο πέρασμα των ετών το χρώμα της να ξεθωριάζει ή να είναι αρκετά θαμπό και τελικά να την αποσύρεις, να τη χαρίζεις ή να την πετάς. Αλήθεια, θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που καθάρισες και αποθήκευσες με τον σωστό τρόπο τις τσάντες σου; Μάλλον, όχι.

Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery επτά tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις σωστά τις τσάντες σου και κατ’ επέκταση να τις έχεις καλοδιατηρημένες και σαν καινούριες για αρκετά χρόνια ακόμη. Δε χρειάζεται να ξοδευτείς για αυτόν τον σκοπό. Με απλά υλικά που έχεις στο σπίτι θα διατηρήσεις για πολλά χρόνια τις τσάντες αναλλοίωτες στην γκαρνταρόμπα σου και θα τις φοράς σαν να είναι καινούριες κάθε φορά. Κάνε scroll, λοιπόν, και μη χάνεις χρόνο…

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 μυστικά στο στυλ της Meghan Markle

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: