Πώς θα φορέσουμε την mini φούστα την άνοιξη; Τα πιο ενημερωμένα styling tips

Η mini φούστα είναι η πιο δυναμική τάση της σεζόν, δες πώς να την αναδείξεις.

Τις αγαπάμε και είναι το μεγαλύτερο trend της άνοιξης. Ο λόγος για τις mini φούστες. Θα μας έχετε ακούσει χιλιάδες φορές να μιλάμε για την επιστροφή τους, αλλά και πώς να μην το κάνουμε, όταν ήταν η νούμερο ένα τάση σε όλα τα catwalks. Η Miu Miu έβαλε τα θεμέλια με τις αποκαλυπτικές, low rise 00s φούστες της, αλλά και η Prada φυσικά με τις colorful super mini φούστες της, με την χαρακτηριστική ουρά. Αυτά τα δύο ήταν τα κομμάτια που έχουν παραμείνει στο μυαλό μας από τα shows των σχεδιαστών, αφού αμέσως μετά τα είδαμε στο street style.

Εκτός, όμως, από αυτά τα δύο signature looks, οι mini φούστες είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις αυτή την άνοιξη, αλλά και άνετο και θηλυκό, αφού μετά από δύο χρόνια, που περάσαμε την άνοιξη μέσα σε αυστηρούς περιορισμούς και lock downs, ήρθε η στιγμή να ξαναχαρούμε την πιο φωτεινή και ελπιδοφόρα εποχή του χρόνου.

Αν σου αρέσουν οι mini φούστες αλλά νιώθεις ήδη πως μπερδεύτηκες ανάμεσα σε όλα αυτά τα πολλά και διαφορετικά σχέδια, η fashion team του Queen.gr είναι εδώ , για να σε βοηθήσει με το απαραίτητο inspo, και το styling θα γίνει παιχνιδάκι.

5 προτάσεις για να φορέσεις την mini φούστα σου.

Preppy style: Επιστροφή στα θρανία; Όχι ακριβώς, αλλά τα girly schoolish στοιχεία είναι πράγματι και πάλι στο προσκήνιο. Φόρεσε μία mini A-line φούστα με πλισσέ μαζί με ένα λευκό πουκάμισο, κάλτσες μέχρι το γόνατο, γραβάτα ή κορδέλα δεμένη στο λαιμό και τα everyday σου loafers. Δεν χρειάζονται υπερβολές, γιατί το σύνολο σου θα καταλήξει να μοιάζει με στολή.

Πώς θα φορέσουμε την mini φούστα την άνοιξη; Τα πιο ενημερωμένα styling tips

Skirt suits: Τα sets είναι γενικά τάση. Τι θα έλεγες αν αντικαθιστούσες το κοστούμι σου με ένα skirt suit; Τα στυλ που θα βρεις στην αγορά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Tutu skirt: Τα 90s και 00s είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν, και έτσι μαζί τους επιστρέφει και η tutu skirt. Η φούστα τύπου «μπαλαρίνας», που έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου με την Carrie Bradshaw. Ένα t-shirt ή ένα tank top είναι ακρετό για να την συνοδεύσει.

Splash of color: Το colorblocking είναι απαραίτητο την άνοιξη. Αν δεν βάλεις χρώμα τώρα, τότε πότε; Διάλεξε δύο αγαπημένα χρώματα και go for it.

Πώς θα φορέσουμε την mini φούστα την άνοιξη; Τα πιο ενημερωμένα styling tips

Biker on: Το biker δερμάτινο jacket σου είναι ιδανικό με μία mini φούστα. Ειδικά αν έχεις ένα μπουφάν σε boxy γραμμή, που θα απογειώσει την retro αίσθηση του look.

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: