Πώς θα φορέσεις το περσινό σου κόκκινο πουλόβερ αυτή τη σεζόν

Πιο συγκεκριμένα, από την περσινή χρονιά ίσως σου έχει μείνει ένα κόκκινο . Άνετο, ζεστό και έτοιμο να σε συνοδεύσει παντού. Έγινε ένα από τα αγαπημένα συ κομμάτια τον χειμώνα που πέρασε και αυτόν που έρχεται θα το ξαναφορέσεις και εδώ θα δεις μερικούς από τους τρόπους που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.

Μπορείς να συνδυάσεις το κόκκινο πουλόβερ σου, σχεδόν με όλα τα καρό. Μπορείς ακόμα να το φορέσεις μέσα από ένα jumpsuit που επίσης φέτος είναι μέσα στα street trends.

 

Ένα κόκκινο πουλόβερ θα δώσει ενδιαφέρον στα πιο απλά σου ρούχα. Συνδύασέ το με την midi, τζιν φούστα σου ή ακόμα και με την silk skirt που τόσο δημοφιλής έχει γίνει αυτό το φθινόπωρο.

Συνδύασέ το με το παστέλ παντελόνι σου, το ροζ ή και το γαλάζιο. Θα έχεις έναν πολύ στιλάτο συνδυασμό που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Ποιος είπε ότι το total red δεν είναι ακόμα μία πολύ δυνατή τάση. Μεταξύ μας δε νομίζω να πάψει ποτέ να έχει αυτή τη δυναμική.

Αν όμως πέρσι δεν είχες υποκύψει στην αγορά ενός κόκκινου πουλόβερ ή απλά θες ένα ακόμα στη συλλογή σου, εδώ σου έχω μερικές επιλογές:

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: