Πώς θα φορέσεις τις ολόσωμες φόρμες το 2019

Ειδικά, φέτος, είναι δύσκολο να αποφύγεις ένα overall κομμάτι, αφού οι προτάσεις από τις fashionistas είναι αρκετές για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Τα παρακάτω street looks θα σε πείσουν σίγουρα ότι ένα overall πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου το 2019, είτε πρόκειται να το αγοράσεις, είτε το έχεις ήδη.

Το tracksuit είναι η νέα τάση που έχει ήδη φορεθεί και θα συνεχίσει την πορεία της το 2019. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και να το προσαρμόσεις εύκολα στο προσωπικό σου στιλ.

Ένα total denim overall θα αποτελέσει key item της ντουλάπα σου, καθώς μπορείς να το φορέσεις μόνο του, με ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο αλλά και με ένα oversized πουλόβερ από πάνω ή ένα blazer.

Το κοτλέ είναι τάση και σε μία ολόσωμη φόρμα δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ένα από τα πιο stylish κομμάτια της φετινής συλλογής σου.

Η κλασική σαλοπέτα ενσωματωμένη με trackpants για να έχεις έτοιμο ένα cool-sportive outfit.

Στη δερμάτινη εκδοχή του, το tracksuit θα αποτελέσει ένα από τα πιο κομψά και στιλάτα κομμάτια που θα έχει η ντουλάπα σου αυτή τη χρονιά.

Μία πιο κομψή εκδοχή της ολόσωμης φόρμας που συνήθως φοράς σε πιο επίσημες περιστάσεις, μπορεί να εισχωρήσει στο evereyday street style, παίρνοντας urban διαστάσεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: