Πώς θα φορέσεις με στιλ το κοτλέ σου παντελόνι

Σε μί&; περίοδο που η μόδ&; μοιάζει σ&;ν έν&; συνονθύλευμ&; &;πό τάσεις προηγούμενων δεκ&;ετιών π&;σπ&;λισμένες με την σύγχρονη σχεδι&;στική &;ισθητική, το κοτλέ δεν θ&; μπορούσε ν&; λείπει κ&;ι κυρίως ν&; &;ποτελεί έν&; &;πό τ&; πιο stylish κομμάτι&; της συλλογή σου. &;ν δεν υπάρχει &;κόμ&; στην ντουλάπ&; σου, κάνει την &;ρχή με έν&; κοτλέ π&;ντελόνι κ&;ι δεν θ&; το μετ&;νιώσεις. Φυσικά μπορείς ν&; τολμήσεις το χρώμ&; &;λλά δεν είν&;ι κ&;θόλου κ&;κή επιλογή, &;ν τελικά επιλέξεις έν&; σε πιο ουδέτερη ή γήινη &;πόχρωση. Στ&; Marks & Spencer κ&;ι στη νέ&; τους συλλογή γι&; τη σεζόν θ&; βρεις το σωστό κοτλέ σε πολλά χρώμ&;τ&; κ&;ι δι&;χρονικά σχέδι&; που εύκολ&; θ&; τ&;ιριάξουν στο προσωπικό σου στιλ.

Εγώ θα ξεχωρίσω τα κοτλέ παντελόνια, το classy ταμπά αλλά και το trendy ροζ, τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα ανανεώσουν άμεσα το καθημερινό σου στιλ.

Ταμπά κοτλέ παντελόνι, Marks & Spencer

Ιδανικό για σένα που έχεις ένα πιο classy-chic στιλ, με λεπτή ρίγα και κομψή εφαρμογή.

 Ροζ κοτλέ παντελόνι, Marks & Spencer

Αυτό είναι το statement παντελόνι της καθημερινή σου γκαρνταρόμπας. Άνετη γραμμή και έντονο χρώμα που θα αναδείξει κάθε outfit. Μπορείς να το συνδυάσεις με τις γήινες αποχρώσεις, όπως με ένα μπεζ πουλόβερ ή να κάνεις κι έναν έντονο συνδυασμό, προσθέτοντας ένα πράσινο, κίτρινο ή μοβ top.

 

My tip: Αν είσαι έτοιμη να αφιερώσεις χώρο στο κοτλέ στη φετινή σου συλλογή, τότε μην παραλείψεις να επενδύσεις σε ένα μαύρο σακάκι με διαχρονική αξία.

Μαύρο, κοτλέ σακάκι, Marks & Spencer

 

Πάντα μπορείς να κάνεις total looks με το κοτλέ, είτε φορώντας ένα κοστούμι, είτε απλά συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: