Πώς θα φορέσεις με στιλ τα biker leggings αυτή τη σεζόν

Δεν είναι Πυρηνική Φυσική αλλά ζήτημα σωστών συνδυασμών. Αν ακολουθήσεις μερικούς άτυπους φυσικά κανόνες θα μπορείς να φορέσεις τα biker leggings και να έχεις ένα sportive look ή ένα πιο chic. Η επιλογή των κομματιών που θα τα συνδυάσεις είναι αυτοί που θα κάνουν τα biker leggings να δωσουν μία ιδιαίτερη πινελιά στο street style σου.

Η Kendall Jenner σου δείχνει μία πολύ cool εκδοχή για να μπορείς να τα βάλεις στην καθημερινότητα του, ειδικά αν προτιμάς τους πιο sportive συνδυασμούς.

Τα biker leggings δεν είναι μόνο μαύρα και μονόχρωμα. Από τη στιγμή που έχουν θέση στο street style, τότε οφείλουν να συντονιστούν με τις τάσεις. Ένα leopard print κολάν λοιπόν δεν μπορεί παρά να αποτελέσει στοιχείο ενός stylish outfit. Συνδύασέ το με το σακάκι σου και τα booties και είσαι έτοιμη για τις βόλτες στην πόλη.

Για να κάνεις την αρχή με τα biker leggings, ο πιο safe τρόπος είναι να το εντάξεις σε ένα monochrome outfit. Φυσικά το μαύρο είναι κλασσικά κομψό και μπορείς να το συνδυάσεις με loose t-shirt και blazer για να ένα άψογο αποτέλεσμα.

Φυσικά η νέα συλλογή attrattivo x Tamta δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει τα biker leggings.

Για απόλυτα sportive διάθεση, ένα αθλητικό, μαύρο, κοντό κολάν είναι ό,τι χρειάζεσαι.

My tip: Τα biker leggings μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι για να υιοθετήσεις το athleisure στιλ που φέτος έχει την τιμητική του.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: