Πώς θα φορέσεις φέτος το περσινό σου leather jacket

Φέτος όμως, που οι εισαγωγές στα πανωφόρια είναι πολλές ίσως νιώσεις ότι το αγαπημένο σου δερμάτινο μπουφάν είναι outdated, αφού πλέον οι fashionistas προτιμούν το vinyl ή το δερμάτινο παλτό. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι εσύ πρέπει να το καταχωνιάσεις για τη σεζόν. Φυσικά υπάρχει χώρος και γι” αυτό. Εξάλλου, ακόμα έχει την ίδια δυναμική, να ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, ακόμα και με το πιο κομψό σου outfit, το animal print look σου ή το ντύσιμο του γραφείου σου.

Αυτό τον χειμώνα λοιπόν, μαζί με όλα εκείνα τα όμορφα και καινούργια πανωφόρια που θα βάλεις στο street style σου, μην αφήσεις απ” έξω το biker jacket σου. Έχε το σε εμφανή θέση στην ντουλάπα σου και θα δεις πόσες φορές θα σε σώσει την τελευταία στιγμή.

Φόρεσε το δερμάτινο jacket σου με το χρωματιστό τζιν κι ένα λευκό t-shirt, όπως η Kaia Gerber. Τα sneakers σου αρκούν για να ολοκληρώσουν ένα cool outfit για την καθημερινότητα στην πόλη.

Το leather jacket σου θα ταιριάξει πολύ εύκολα με ένα animal print φόρεμα και τις sock μπότες σου. Είναι το στοιχείο που θα δώσει στο stylish outfit σου μία διακριτική rock πινελιά.

Επειδή τόσο τα πλεκτά όσο και οι γήινες αποχρώσεις φέτος θα φορεθούν πολύ, θυμήσου ότι μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με το leather jacket σου.

Φυσικά, αποτελεί και φέτος την εύκολη λύση για κάθε σου outfit, καθώς δένει εύκολα σχεδόν με όλα τα στιλ.

Πάντα, το biker jacket θα είναι το κατάλληλο πανωφόρι για το denim look σου, όπως κι αν είναι αυτό. Είτε φοράς το τζιν παντελόνι σου με t-shirt και sneakers, είτε με πουκάμισο και mid-heel shoes, αυτό το jacket θα ολοκληρώσει άψογα το outfit.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstyled

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: