Πώς θα δώσεις athleisure ύφος στο καλό σου φόρεμα

Για το καλό όλων των κοριτσιών που έχουν αδυναμία στα καλά φορέματα και τα κρατούν φυλαγμένα στην ντουλάπα τους, τα street trends φέτος έχουν φροντίσει να υπάρξει τρόπος να φορεθούν στην καθημερινότητα. Φυσικά, χρειάζεται να μπορείς να υποστηρίξεις το αποτέλεσμα, καθώς θα έχει έντονο στιλιστικό χαρακτήρα, αλλά νομίζω δεν θα δυσκολευτείς πολύ, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές των fashion experts και , οι οποίοι σου δείχνουν μερικού συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις άμεσα με ένα από τα πιο formal φορέματά σου.

Μην ξεχνάς ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και η γιορτινή περίοδος που προηγείται έχει αρκετό χώρο για μερικές glam πινελιές που σε άλλη περίπτωση θα σου φαίνονταν υπερβολικές.

Combo #1

, , , ,

Το βασικό συστατικό που θα μεταλλάξει το καλό σου φόρεμα είναι τα παπούτσια. Ο Ηλίας και ο Χάρης προτείνουν sock sneakers και σε βάζουν να δημιουργήσεις ένα luxe athleisure outfit που θα το ολοκληρώσεις με ένα raincoat. Το belt bag και τα γάντια είναι στοιχεία που θα ισορροπήσουν αλλά και θα αναδείξουν το τελικό αποτέλεσμα.

Combo #2

, , , ,

Ένας ακόμα τρόπος είναι να φορέσεις το καλό σου φόρεμα με τα ruffles μαζί με ένα πουλόβερ. Φυσικά τα sneakers ταιριάζουν άψογα, καθώς κι ένα glam but sporty πανωφόρι. Το hair clip είναι το στοιχείο στο outfit που θα κάνει τη διαφορά.

Combo #3

, , , ,

Ίσως η πιο ευκολοφόρετη εκδοχή για να βρει χρήση το pleated φόρεμά σου. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι chunky sneakers κι ένα oversized πουλόβερ. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις από μέσα ένα t-shirt και σε κάθε περίπτωση να ολοκληρώσεις με ένα sportive & stylish μπουφάν.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thefashionguitar

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: