Πώς θα δείχνεις πάντα κομψή και στυλάτη με το αγαπημένο σου κολάν

Πώς θα δείχνεις πάντα κομψή και στυλάτη με το αγαπημένο σου κολάν

Δεν απαιτεί κόπο αλλά το σωστό τρόπο.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας για την χρηστικότητα και την υπέροχη εφαρμογή του, αυτό είναι σίγουρα το κολάν. Τα leggings δεν φεύγουν κυριολεκτικά ποτέ από τη μόδα αφού μπορούν να φορεθούν με χίλιους τρόπους και με τα περισσότερα αγαπημένα μας ρούχα.

Μπορεί παλαιότερα στο άκουσμά του το μυαλό μας να πήγαινε κατευθείαν σε μια πιο αθλητική ενδυμασία όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Σήμερα το κολάν φοριέται σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο γραφείο, τη βόλτα ή μια βραδινή έξοδο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου χαρίσει άνεση, ελευθερία κινήσεων και απαράμιλλο στυλ.

Το μαύρο legging παραμένει η πιο δημοφιλής αγορά των γυναικών όμως υπάρχουν άπειρες εκδοχές του κολάν που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου. Δερμάτινο, με prints ή αθλητικό, το κολάν είναι από τα πιο hot, διαχρονικά items που θα συνεχίσουμε φέτος να επιλέγουμε. Η παρουσία του ήταν έντονη στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας, όπου το είδαμε να συνδυάζεται κυρίως με εκκεντρικά κομμάτια. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να έχεις κατά νου όταν αποφασίσεις να το φορέσεις γι” αυτό εμείς σήμερα αποφασίσαμε να στους αποκαλύψουμε όλους.

1) Αγόρασε το σωστό νούμερο και σχέδιο το οποίο ταιριάζει στο σωματότυπό σου.

2) Φρόντισε ώστε το κολάν σου να μην διαγράφει αφού ένα διάφανο κολάν θα ήταν άκρως αντιαισθητικό.

3) Προσπάθησε να συνδυάζεις το κολάν σου με μακριές μπλούζες ή πουλόβερ την χειμερινή περίοδο και απόφυγε τα πολύ κοντά μπλουζάκια.

4) Τα κολάν σε basic απόχρωση (μαύρο, σκούρο μπλε, καφέ) είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Αντίθετα τα leggings σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, αν δεν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος στυλιστικό αποτέλεσμα.

 Η χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο GNTM ήταν η δόση λάμψης που λείπει από τη ζωή μας

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς φόρεσαν το κολάν οι κορυφαίες fashion influencers για να αντλήσεις ιδέες και να αντιγράψεις.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: