Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα

Αν παρακολουθείς συχνά τα social media και σου αρέσει να ακολουθείς τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, τότε πιθανότατα έχεις διαπιστώσει πως το γαλλικό στυλ αποτελεί μία από πιο διαχρονικές τάσεις της μόδας και ένα ιδιαίτερο trend το οποίο οι απανταχού fashion influencers «τιμούν» και μάλιστα, με το παραπάνω.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε, η γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται στο επίκεντρο -και σίγουρα έχει μπει κάτω από το fashion μικροσκόπιό μας. Και αυτό διότι το στυλ της Κυανής Ακτής παραμένει ένα από τα πιο διαχρονικά και την ίδια ώρα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την απαράμιλλη φινέτσα, την κομψότητα και την υψηλή αισθητική.

Αν θέλεις, λοιπόν, να υιοθετήσεις αυτό το καλοκαίρι τη φινέτσα της αγαπημένης σου Γαλλίδας star και να γοητεύσεις με τις εμφανίσεις σου, αξίζει να κάνεις ένα «ταξίδι» από το Κασί μέχρι το Μεντόν, εκεί όπου «απλώνεται» το στυλιστικό μεγαλείο της γαλλικής Ριβιέρας. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις το πώς!

Το μεγάλο ψάθινο καπέλο από τα 60s

Αν θέλεις να θυμίζεις μία Γαλλίδα star του παλιού, καλού κινηματογράφου σε κάθε εμφάνισή σου στην πλαζ, τότε ένα ρετρό, μεγάλο ψάθινο καπέλο πρέπει να μπει στη λίστα με τα must-have items της φετινής σεζόν. Μία κορδέλα μαρινιέρα αποτελεί τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε αυτή την περίπτωση!

Αν θέλεις να εμπνευστείς, αρκεί απλώς να «ακολουθήσεις» την κορυφαία Γαλλίδα star, τη μπύρα 1664 Blanc, την οποία θαυμάσαμε πρόσφατα στο Athens Xclusive Designers Week και έφτασε στην Ελλάδα για να σε μυήσει στα «μυστικά» της κομψότητας και της γαλλικής, υψηλής αισθητικής. Λατρεύει το στυλ και τη μόδα, έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και επιλέγει πάντα το μπλε, το λευκό, το κόκκινο και φυσικά… τις μαρινιέρες!

Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα

Το μαγιό μαρινιέρα

Το μαγιό μαρινιέρα αποτελεί ένα ακόμη fashion trend το οποίο αξίζει να επιλέξεις αν θέλεις να αποκτήσεις φέτος καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα. Το έχεις δει στα social media και τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» η αγαπημένη σου Γαλλίδα star και σε έχει εντυπωσιάσει. Στην περίπτωση, λοιπόν, που το φορέσεις στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να είσαι σίγουρη πως θα σου προσφέρει, μέσα από την απλότητά του, τη φινέτσα και τη γοητεία του γαλλικού στυλ.

Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα

Τα ρετρό γυαλιά

Τα ρετρό, cat eye γυαλιά αποτελούν δίχως αμφιβολία την επιτομή του ρετρό σικ στυλ που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τη γαλλική Ριβιέρα. Από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει αλλά φαίνεται πως τα γυαλιά σε σχήμα cat eye παραμένουν διαχρονικά και εν έτει 2019, αποτελούν συνώνυμο της απαράμιλλης κομψότητας.

Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα

Οι διακοπές με το ιστιοπλοϊκό

Τέλος, αν θέλεις να απολαύσεις διακοπές σου, τότε σίγουρα αξίζει να δώσεις βάση και στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξεις να ταξιδέψεις. Και για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να φέρεις λίγη από τη φινέτσα της γαλλικης Ριβιέρας στο Αιγαίο. Με λίγα λόγια, δηλαδή, να δοκιμάσεις να χαρείς τις διακοπές σου πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Αποτελεί μία εξαιρετική ιδέα για χαλάρωση και το σίγουρο είναι πως ταιριάζει απόλυτα με το στυλ  μιας κομψής Γαλλίδας.

Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινό στυλ εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα

Με το μεγάλο ψάθινο καπέλο σου, τα ρέτρο γυαλιά, το μαγιό μαρινιέρα και τη μπύρα 1664 Blanc με την ανάλαφρη, δροσιστική και υπέροχη φρουτώδη γεύση και τη μπλε φιάλη με τον κομψό σχεδιασμό που παραπέμπει στον πύργο του Άιφελ, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα αποκτήσεις φέτος το στυλ της γαλλικής Ριβιέρας!

Ακολούθησε, λοιπόν, την κορυφαία Γαλλίδα star στο Instagram και το Facebook και εμπνεύσου από το στυλ της!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: