Πώς θα ανανεώσεις το χρώμα στα ξεθωριασμένα ρούχα σου

Τώρα που μένουμε όλοι στο σπίτι έχουμε άπλετο χρόνο να κάνουμε κάθε λογής δουλειά και δραστηριότητα, που η πολυάσχολη καθημερινότητά μας δε μας επέτρεπε. Μπορεί να υπάρχουν φορές που γκρινιάζουμε, γιατί δεν μπορούμε να απολαύσουμε τον ανοιξιάτικο ήλιο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες και τώρα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε άλλα, πολύ δημιουργικά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με ήδη υπάρχοντα items. Σε μπερδέψαμε κάπως τώρα… Αυτό που εννοούμε είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις το χρώμα στα ρούχα και κυρίως στα T-shirts, που είχες καταχωνιασμένα σε κάποια ντουλάπα και τα οποία έχεις χρόνια να φορέσεις. Γιατί όλες μας έχουμε ένα αγαπημένο μπλουζάκι, που δε θέλουμε με τίποτα να το πετάξουμε ή να το χαρίσουμε, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε και να το φορέσουμε, γιατί έχει ξεβάψει.

Πώς θα ανανεώσεις το χρώμα στα ξεθωριασμένα ρούχα σου

Photo: @boostories

Να, λοιπόν, η ευκαιρία! Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, χρειάζεσαι μόνο δύο υλικά για να ανανεώσεις το χρώμα στα ρούχα σου: νερό και μερικά φύλλα δάφνης. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βράσεις το νερό μαζί με μπόλικα φύλλα δάφνης, να ανακατεύεις καλά κατά το βρασμό και να ρίξεις το καυτό μείγμα σε έναν κουβά. Έπειτα, τοποθέτησε μέσα στον κουβά το ξεθωριασμένο ρούχο σου και άσε το εκεί μέσα για δύο ώρες. Τέλος, ξέπλυνε καλά.

Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: DIY: Μετάτρεψε το ξεχασμένο T-shirt σου σε μπλούζα με puff sleeves

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: