Πώς θα αναδείξεις τα flip flops και εκτός παραλίας;

Πώς θα αναδείξεις τα flip flops και εκτός παραλίας;

Ένα beach look δεν μπορεί να θεωρηθεί cool και στυλάτο χωρίς τις αγαπημένες μας σαγιονάρες ή αλλιώς flip flops. Το ίδιο, όμως, φαίνεται ότι ισχύει τον τελευταίο καιρό και για τη βόλτα στην πόλη. Τα It girls του Instagram έχουν αναγάγει σε huge trend αυτό το είδος παπουτσιού και ένα scroll είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει αυτό που σου λέμε.

Υπάρχει αυτό το «κάτι» στα συγκεκριμένα παπούτσια, που κάνει τις influencers να τα επιλέγουν βάζοντας για λίγο στην άκρη τα mules ή τα square sandals, που αν μη τι άλλο μας απασχολούν αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Είναι δροσερά, είναι ευκολοφόρετα και πολύ άνετα, ειδικά όταν έχεις να βγάλεις εις πέρας μια δύσκολη μέρα και το λιγότερο που θέλεις είναι ένα ζευγάρι άβολα και κουραστικά παπούτσια.

Τα flip flops, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να τα βρεις σε flat ή ψηλοτάκουνη εκδοχή. Με αέρινα φορέματα, με shorts, φούστα ή παντελόνι, ένα είναι το βέβαιο: ότι αν προσθέσεις στο σύνολό σου ένα ζευγάρι flip flops θα δημιουργήσεις αυτόματα μια ultra fashionable και τρομερά cool εμφάνιση πηγαίνοντας το στυλ σου ένα βήμα παραπέρα.

Cover photo: @annelauremais

Διάβασε ακόμα: Υπάρχει λόγος που η Kate Middleton επιλέγει συχνά outfits σε πράσινο χρώμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: