Πώς πρέπει να απαντάς σε κάποιον που ακυρώνει το ραντεβού σας

Η προετοιμασία για ένα χρειάζεται σωματική και ψυχική ενέργεια. Αν μη τι άλλο πρέπει να έχεις όρεξη για να έχεις κανονίσεις βγεις έξω και να ετοιμαστείς. Και εκεί που είσαι έτοιμη, ξαφνικά σε παίρνει τηλέφωνο το αγόρι που πρόκειται να συναντήσεις και σου ακυρώνει το ραντεβού. Είναι φυσιολογικό να νιώσεις ότι σε «αδειάζει», να εκνευριστείς και να μπερδευτείς ταυτόχρονα. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, ο τρόπος με τον οποίο απαντάς σε κάποιον που ακυρώνει το ραντεβού σας θα καθορίσει εάν τελικά θα ξανακανονίσετε να συναντηθείτε.

«Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», λέει η dating coach, Laurie Berzack. «Είτε πρόκειται για το πρώτο ραντεβού ή αν έχετε ήδη βγει αρκετές φορές, σίγουρα θα βιώσεις κάποια στιγμή μια ακύρωση. Και τότε πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ευγένεια και να μην το πάρεις προσωπικά».

Για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι πολύ ωραίο να ακυρώνεις σε κάποιον ένα ραντεβού όταν ήδη έχει κάνει σχέδια. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να αναγκαστεί να ακυρώσει μια συνάντηση.

Όπως εξηγεί η ειδικός σχέσεων, Nancy Ruth, «μια αδιαθεσία ή ένα βαρύ πρόγραμμα μπορεί να είναι κάποιες από τις αιτίες ακύρωσης ενός ραντεβού». Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δε θα ξέρεις ποιος είναι ο πραγματικός λόγος ακύρωσης του ραντεβού. Οπότε, το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με τέτοιον τρόπο που θα δείχνει τι πραγματικά θέλεις.

Δες στην παρακάτω gallery τρεις απαντήσεις που μπορείς να δώσεις αν κάποιος ακυρώσεις το ραντεβού σας.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: