Πώς να υιοθετήσεις και εσύ το layered outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Πώς να υιοθετήσεις και εσύ το layered outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Με ένα μονόχρωμο top και ένα φόρεμα μπορείς να δημιουργήσεις το πιο fashionable σύνολο.

Σε μία προσπάθεια συμπεριληπτικότητας των τάσεων για το «περίεργο» φθινόπωρο του 2020 θα μπορούσαμε να πούμε πως το να φορέσεις ένα κορμάκι μέσα από ένα mini, structured φόρεμα, μπορεί να αναδείξει την πιο στυλάτη πλευρά σου την ίδια στιγμή που ακολουθείς πιστά όλα τα νέα fashion trends.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη χθεσινή της εμφάνιση στο πλατό της πρωινής της εκπομπής, «Happy Day», στον Αlpha έκανε αυτήν την «προσπάθεια» που αναφέρουμε παραπάνω και ήταν άκρως επιτυχημένη. Η όμορφη, καστανή παρουσιάστρια δημιούργησε ένα layered outfit με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Μαριλού Θεοδωρίδου, φορώντας δύο από τις πιο hot, φθινοπωρινές τάσεις μαζί.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα εμφανίστηκε με ένα λευκό κορμάκι με τονισμένους ώμους από τα brand «The C Edition» -το οποίο μπορείς να βρεις εδώ σε μαύρο χρώμα – και ένα mini, floral φόρεμα με wrap σχέδιο και γεωμετρικό design από το fashion label «The Attico» (από τα Enny Monaco) και strappy πέδιλα «Kαλογήρου».

Συνδυάζοντας ένα casual και ένα πιο sexy κομμάτι πέτυχε να δημιουργήσει ένα ultra stylish σύνολο που τη διαφοροποιεί από ό,τι άλλο είδαμε χθες στο timeline μας. Μοναδική και πολύ fashionable επιλογή για ακόμα μία φορά!
 The Nap Dress: Το είδος φορέματος που «άνθισε» στο lockdown και θα το φοράμε όλο το 2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: