Πώς να βγάζεις selfies σαν επαγγελματίας το 2018: 5 εύκολα νέα tips

Πώς να βγάζεις selfies σαν επαγγελματίας το 2018: 5 εύκολα νέα tips

Στις φωτογραφίες δεν αποτυπώνεται μόνο «η στιγμή» αλλά και ο καλύτερος εαυτός μας, αυτό τουλάχιστον είναι το ζητούμενο και για αυτό μαθαίνουμε νέα τρικς, μελετάμε καινούργιες μεθόδους και προσπαθούμε να κάνουμε τις selfies μας αντάξιες των It-Girls του εξωτερικού. Δεν μπορεί να βλέπεις φωτογραφίες της Alexa Chung και να σου φαίνεται ότι έχει τα πιο ωραία ζυγωματικά στον κόσμο ενώ στην πραγματικότητα ξέρεις και τονίζει πολύ σωστά, μέσα από τις λήψεις της, τις σωστές γωνίες του προσώπου της.
Παρακάτω θα βρεις τα 5 πιο πρόσφατα και πιο αποτελεσματικά –γιατί στο Queen πρώτα δοκιμάζουμε και μετά γράφουμε- φωτογραφικά tips για να είναι οι selfies αυτές με τα περισσότερα likes και το επόμενο έτος που είναι μόνο ένα μήνα και κάτι μακριά (όχι στον κόσμο, για να μην φανούμε υπερβολικές, αλλά στο προφίλ σου σίγουρα). Φώτα, κάμερα, πάμε….

# Αγόρασε τον σωστό φωτογραφικό εξοπλισμό

Καλά τα smartphones δεν λέμε, αλλά έχεις δοκιμάσει ποτέ να βγάλεις μόνη σου φωτογραφία με μία επαγγελματική μηχανή; Πίστεψέ μας θα δεις μεγάλη διαφορά όσο αφορά την ευκρίνεια και το φως της. Αν λοιπόν έχει ήδη μία τέτοια στο σπίτι σου και την θυμάσαι μόνο όταν φεύγεις διακοπές το καλοκαίρι… αναθεώρησε και βάλ’την στην τσάντα σου τώρα!

# Βρες την «καλή» σου πλευρά

Άρχισες να παίρνεις πόζες μόνη σου μπροστά σε ένα καθρέφτη ψάχνοντας να βρεις ποιο είναι το πιο κολακευτικό σου προφίλ, το αριστερό ή το δεξί; Μην ξεχνάς πως οι δύο πλευρές του προσώπου μας δεν είναι πανομοιότυπες, άρα σίγουρα θα έχεις ένα «πιο καλό» από το άλλο. Μόλις το ανακαλύψεις θα βγάζεις φωτογραφίες μόνο από αυτό. Απλούστατο.

# Να τραβάς πάντα από τη σωστή γωνία

Και ποια είναι αυτή θα μου πεις; Aυτή που δείχνει τα χαρακτηριστικά σου πιο λεπτά (αν μιλάμε για μύτη και ζυγωματικά) και πιο μεγάλα (αν μιλάμε για μάτια και χείλια). Σημασία έχει ποιο θεωρείς ότι είναι το «δυνατό» και ποιο το πιο «αδύναμο στοιχείο στο πρόσωπό σου, ώστε να προσπαθήσεις να το τονίσεις. Πχ. Αν η μύτη σου σου φαίνεται μεγάλη βάζεις την κάμερα σε απόλυτη ευθεία πάνω της και όσο πιο μακριά μπορείς. Θα την κάνεις να μοιάζει κουκίδα. Αν τα χείλη σου είναι ζουμερά, γέρνεις τον φακό ώστε να ζουμάρεις πάνω τους και να τα τονίσεις ακόμα περισσότερο.

# Το σωστό φως είναι το παν

Πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδανικές ώρες για selfies σε φυσικό περιβάλλον είναι ή νωρίς το πρωί ή το απόγευμα πριν σουρουπώσει. Το μεσημέρι το φως είναι πιο σκληρό και το ίδιο θα κάνει και τα χαρακτηριστικά σου να φαίνονται. Αν μιλάμε για φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με τεχνιτό φως πρέπει να προσέξεις πως πέφτει πάνω σου από την πιο κοντινή σου λάμπα. Μην είναι κάθετο αλλά να κάνει σκιάσεις που θα δείχνουν πιο «μοιραία» την έκφρασή σου.

# Να δώσεις έμφαση στην ωραία επιδερμίδα

Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να φοράς make up αλλά φρόντισε να τραβήξεις selfie όταν το δέρμα σου δεν έχει σπυράκια, κοκκινίλες ή ερεθισμούς. Ακόμα καλύτερα και όταν είναι ελαφρώς μαυρισμένο. Επειδή οι κοντινές φωτογραφίες αναδεικνύουν κάθε ατέλεια μας καλό είναι να τις βγάζουμε όταν δεν είναι καθαρή η επιδερμίδα μας.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: