Πώς να μετατρέψετε το τραπέζι σε γραφείο χωρίς να το φθείρετε

Στα περισσότερα σπίτια, αν όχι σε όλα τουλάχιστον, το τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας συχνά μετατρέπεται σε ένα έπιπλο που πάνω του μπορούμε να ακουμπήσουμε τα πάντα.

Από κλειδιά και βιβλία, μέχρι τσάντες, διακοσμητικά αντικείμενα ακόμη και τα απαραίτητα εργαλεία της δουλειάς. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που, αν και άτυπα συνήθως, μετατρέπεται και σε χώρο εργασίας με την προσθήκη μόνο του laptop μας και μιας ατζέντας.

Με τα νέα δεδομένα, ωστόσο, και κυρίως για εκείνους που δεν διαθέτουν ξεχωριστό χώρο για γραφείο το συγκεκριμένο τραπέζι έχει πάρει την θέση του γραφείου στο σπίτι.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μην φθείρετε, λοιπόν, την επιφάνειά του και καταστρέψετε με τον καιρό το φινίρισμά του, είναι να εφαρμόσετε το έξυπνο κόλπο που δίνει λύση στο πρόβλημά σας.

Αυτό δεν είναι άλλο από μια γυάλινη ή πλαστική προστατευτική επιφάνεια, την οποία μπορείτε να βρείτε παντού και μάλιστα σε οικονομική τιμή. Το γυαλί και το πλαστικό σίγουρα καθαρίζουν πιο εύκολα από το ξύλο, ενώ παρέχουν στο τραπέζι σας και την απαραίτητη προσταστία από οποιαδήποτε φθορά. Για περισσότερο, στυλ, μάλιστα μπορείτε να την καλύψετε και με ένα τραπεζομάντηλο.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: