Πως να ξεχωρίσεις τα ψεύτικα στήθη

Ένα μεγάλο στήθος τραβάει πάντα τη προσοχή. Αρχές του 2000 οι πλαστικές στήθους στην Ελλάδα εκτινάσσονται και οι πλαστικοί χειρουργοί γίνονται ανάρπαστοι.

 

Η επέμβαση με τη μεγαλύτερη ζήτηση, η αύξηση στήθους, με την ανόρθωση να έρχεται δεύτερη και καταιδρωμένη.

Αν λοιπόν τα στατιστικά είναι αληθινά, τότε πρέπει να το ξακανσκεφθείς, αν τα καλοσχηματισμένα στήθη της κοπέλας σου είναι θείο δώρο ή πληρώθηκε σε 12 άτοκες δόσεις.

Δες πως θα ξεχωρίσεις τα ψεύτικα στήθη, αν σε ενδιαφέρει βέβαια:

 

Παρατήρησέ τη όταν σκύβει. Το φυσικό στήθος ακολουθεί τη κίνηση όλου του σώματος. Αυτό σημαίνει πως όταν θα σκύψει, θα πέσουν, αφού ακολουθούν την κίνηση και το βάρος.

Οι θηλές δεν λένε ποτέ ψέμματα. Ποτέ δύο θηλές δεν είναι στο ίδιο ύψος. Μόνο σε στήθη που έχουν χειρουργηθεί, θα παρατηρήσεις δύο πανομοιότυπες θηλές.

Είναι υπερβολικά κοντά το ένα με το άλλο. Συνήθως τα στήθη έχουν απόσταση 7 εκατοστά το ένα από το άλλο. Μη πάρεις χάρακα, γιατί νομίζω θα θυμώσει η κοπέλα σου, αλλά αν είναι υπερβολικά κοντά το ένα με το άλλο, τότε κάποιος γιατρός δεν μέτρησε σωστά.

Έχει ουλές. Πολύ σπάνια το χειρουργίο πλέον αφήνει ουλές. Αλλά αν παρατηρήσετε σημάδια κάτω από το στήθος, σίγουρα δεν είναι ανεμοβλογιά.

Είναι πολύ ψηλά το στέρνο. Ένα φυσικό στήθος ξεκινάει από εκεί που ξεκινάει και η γραμμή της μασχάλης. Αν τώρα πλησιάζει το σαγόνι, δεν θα ζεις στην αμφιβολία.

Είναι ευαίσθητα. Αν αντιδράει υπερβολικά σε μέσης δύναμης άγγιγμα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει περάσει το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: