Πώς να κάνεις το αβοκάντο να ωριμάσει γρηγορότερα

Το αβοκάντο είναι σαν το , μόνο όταν το ανοίξεις θα δεις τι ακριβώς κλήρωσε η τύχη.

Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις εξωτερικά πόσο ώριμο είναι, και πάλι όμως η αβεβαιότητα και η αμφιβολία βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν στην εξίσωση.

Ακόμα όμως κι αν η πρόβλεψη δεν πάει καλά, υπάρχει ένα κόλπο για να συντομεύσεις τη διαδικασία της ωρίμανσης.

Σύμφωνα με τη Susan Westmoreland, διευθύντρια του Good Housekeeping Test Kitchen, το τρικ δουλεύει εξαιρετικά καλά.

Παίρνεις μια χαρτοσακούλα και κλείνεις εντός της το άγουρο αβοκάντο με μια ή ένα μήλο.

Τα φρούτα απελευθερώνουν αέρια αιθυλενίου, που συμβάλλουν στη φυσική ωρίμανση των . Με αντίστοιχο τρόπο, ωριμάζουν γρηγορότερα και οι άγουρες μπανάνες…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: