Πώς να φορέσεις το πουκάμισο σαν πραγματική fashionista

Δεν έχει καμία σημασία, λοιπόν, αν φοράς ένα , ένα , ένα ή ένα . Ο τρόπος που θα το «παρουσιάσεις» μέσα από ένα outfit, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία του συνόλου σου.

Αυτό το ρούχο, έχει πολλά πρόσωπα και ο καθένας και η καθεμία από εμάς του έχει δώσει τη δική του έννοια για το «τι είναι», σύμφωνα με το στιλ που έχει επιλέξει. Κάποιοι τα έχουν ταυτοποιήσει ως «πουκάμισα για το γραφείο». Άλλοι ως «πουκάμισα για την έξοδο», ενώ υπάρχουν γυναίκες που τα φοράνε το καλοκαίρι στην παραλία ανοιχτά, πάνω από το αγαπημένο τους μαγιό.

Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, ένα πουκάμισο δεν έχει μόνο μια χρήση και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που το καθιστά από τα must της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Επειδή ακριβώς, έχει αυτή την τόσο σημαντική θέση στις εμφανίσεις μας, σου προτείνουμε 5 φρέσκους τρόπους για να το φορέσεις, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση και ένα διαφορετικό ύφος στην εμφάνισή σου.

Για το «αλλιώς» look γραφείου

 ImaxTree

Ένα πουκάμισο έχει συνδεθεί με τα looks του γραφείου και αποτελεί από τα must workwear ρούχα. Ταιριάζει φανταστικά με ένα κοστούμι, αλλά αν θέλεις να πετύχεις μια πιο fun εμφάνιση, επίλεξε ένα oversized κοστούμι για να φορέσεις με το πουκάμισό σου. Ακόμη κι αν το πουκάμισό σου έχει κλασική γραμμή, η ενδιαφέρουσα γραμμή του κοστουμιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στην εμφάνισή σου.

Για τα πιο κουλ καθημερινά looks

ImaxTree

Αν στο γραφείο δεν έχεις συγκεκριμένο dress code ή γενικά σου αρέσει να φοράς πουκάμισα και θέλεις ένα τόσο-όσο κλασικό σύνολο με ένα twist, τότε κάνε το εξής: φόρεσέ το με ένα sports jacket και τζιν. Επιλέγοντας ένα casual σακάκι και φορώντας τζιν, αντί για παντελόνι κοστουμιού θα δώσεις μια χαλαρότητα στο outfit, προσφέροντας coolness, ενώ μπορείς να το φοράς σε καθημερινή βάση.

Για τη fashionista που κρύβεις μέσα σου

ImaxTree

Είπαμε, τα πουκάμισα έχουν πολλά πρόσωπα και η αγορά διαθέτει πολλές επιλογές σε σχέδια, ώστε αυτό να μας επιτρέπει να το αντιμετωπίζουμε με διάφορους τρόπους. Μπορείς να δημιουργήσεις, λοιπόν, τον πιο «μπροστά» συνδυασμό επιλέγοντας ένα πουκάμισο με μάο γιακά και να φορέσεις από πάνω ένα μαύρο τοπ. Αναπάντεχος συνδυασμός που θα σου προσφέρει όμως το πιο stylish σύνολο.

Για το «αναπάντεχο» σύνολο με φόρεμα

ImaxTree
Ένα φόρεμα, όπως και το πουκάμισο, μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους πολλούς συμπεριλαμβάνει και το ρούχο αυτό: μπορείς να φορέσεις ένα κλασικού ύφους πουκάμισο κάτω από ένα slip dress, κάτω από ένα στράπλες φόρεμα και η λίστα συνεχίζεται, δημιουργώντας έναν αναπάντεχο συνδυασμό. Αν θέλεις παρ” όλα αυτά, ένα πιο casual και όχι και τόσο girlie ύφος, μπορείς να φορέσεις το πουκάμισο ανοιχτό, πάνω από ένα φόρεμα. Φυσικά, αυτό ισχύει με όλα σου τα outfits, δηλαδή μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό και πάνω από ένα t-shirt και τζιν παντελόνι, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η επιλογή του φορέματος είναι το αγαπημένο μας combo, λόγω της διαφορετικότητας που αποδίδει.

Για την όχι και τόσο κλασική εμφάνιση

ImaxTree

Μπορεί γενικά το πουκάμισο να χαρακτηρίζεται ως ένα κλασικό και διαχρονικό item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, υπάρχουν όμως και πουκάμισα όπως αυτό της φωτογραφίας παραπάνω, που σκοπό έχουν να μας προσφέρουν πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα πουκάμισα αυτά τα αποκαλούμε »statement» γιατί απλά κάνουν ένα statement (=δήλωση) με το που τα φορέσει κανείς. Σε παροτρύνουμε να τολμήσεις αυτά τα πουκάμισα, αλλά να τα συνδυάσεις «απλά», όπως για παράδειγμα με ένα τζιν παντελόνι και sneakers ή με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και γόβες. Έτσι θα έχεις ένα ισορροπημένο και ολοκληρωμένο σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree    

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: