Πώς να φορέσεις το φούξια, το απόλυτο micro-trend του φθινοπώρου

Διάβασε ακόμη:

Από την αρχή της χρονιάς, λοιπόν, το φούξια είναι η απόχρωση του ροζ που οι experts της μόδας έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Από τις πασαρέλες των Fall 2019 συλλογών μέχρι και τους celebrities στο κόκκινο χαλί, το φούξια είναι μια πολύ “trending” (όπως θα έλεγε και η νεολαία) απόχρωση. Καταλάβαμε πια ότι πρόκειται για την It απόχρωση της χρονιάς όταν οι καλοντυμένες γυναίκες αυτού του κόσμου, από bloggers και influencers μέχρι και fashion editors σε όλο τον κόσμο άρχισαν να φοράνε το φούξια διαρκώς.

Δες ακόμη:

Κάναμε, λοιπόν, το εξής: Βρήκαμε τα 3 αγαπημένα μας outfits που περιλαμβάνουν το φούξια και μέσα απ” αυτά παίρνουμε ιδέες για το πώς να το φορέσουμε κι εμείς.

Statement ρούχο

ImaxTree

Το φούξια σαν μια τόσο έντονη απόχρωση που είναι, προκαλεί ενδιαφέρον από μόνη της. Επιλέγοντας όμως ένα εντυπωσιακό ρούχο, όπως ένα φόρεμα σε αυτή την απόχρωση, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητη. Επίσης, δεν χρειάζεται να συνδυάσεις ένα τέτοιο ρούχο με τα «καλά» σου παπούτσια. Πάρε παράδειγμα από τη Rihanna που είχε φορέσει το τούλινο Giambattista Valli φόρεμά της με αθλητικά και φόρεσε κι εσύ ένα statement ρούχο με αυτό το στιλ παπουτσιού.

To φούξια με άλλες αποχρώσεις

ImaxTree

Μάντεψε: το φούξια ταιριάζει με το ροζ! Συνδυάζοντας το bold αυτό χρώμα με παστέλ αποχρώσεις του ροζ θα εξισορροπήσεις το έντονο αποτέλεσμα που προσφέρει ένα χρώμα σαν το φούξια. Αν, λοιπόν, φοράς ένα φούξια φόρεμα συνδύασέ το με ένα ροζ παστέλ πανωφόρι και θα έχεις το πιο ενδιαφέρον outfit.

Power Suit

ImaxTree

Τίποτα δεν θα σε γεμίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ένα φούξια power suit. Ένα κοστούμι σε αυτό το χρώμα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό δυναμισμού αλλά και θηλυκότητας. Μπορείς να φορέσεις με ένα μονόχρωμο t-shirt από μέσα ή απλά να κουμπώσεις το σακάκι τελείως χωρίς να φορέσεις μπλούζα από μέσα.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: