Πώς να φορέσεις τη φούστα σου για να δείχνει η μέση σου πολύ λεπτή

Πώς να φορέσεις τη φούστα σου για να δείχνει η μέση σου πολύ λεπτή

Από τα pin up girls, στις minimal φιγούρες και στα slip dresses των 00s, σε ολόκληρη τη σύγχρονη ιστορία της μόδας υπάρχει ένα στοιχείο της σιλουέτας μας που πάντα θέλουμε να τονίζεται (εξαιρούμε ίσως την αρχή των 90s με την ανάπτυξη της αισθητικής των «Έξι της Αμβέρσας» oι οποίοι προσδιόρισαν ένα ολόκληρο κίνημα μόδας και των γεωμετρικών γραμμών, αλλά αυτό είναι θέμα προς συζήτηση σε άλλο άρθρο): η μέση μας. Και φορώντας το αγαπημένο μας στυλ φούστας δεν συμβαίνει πάντα αυτό.

Δεν παίζει ρόλο ούτε το μήκος της, ούτε η γραμμή της. Μπορεί η φούστα μας να είναι midi ή mini, πλισέ ή στενή και πάλι στον σωματότυπό μας να μην διαγράφεται αυτή η θηλυκή και κομψή καμπύλη της μέσης μας. Το μόνο που παίζει πραγματικά ρόλο είναι αν είναι ψηλόμεση, οπότε εκεί εξ’ ορισμού η μέση αναδεικνύεται και από εκεί και μετά ο τρόπος που την φοράμε. Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε styling tricks που εύκολα και απλά θα κάνουν αυτό το σημείο του σώματός σου να φαίνεται πολύ λεπτό μέσα στην αγαπημένη σου φούστα και το τελικό αποτέλεσμα του look σου ultra stylish.

Δοκίμασε όποιο πιστεύεις πως ταιριάζει με τα tops σου και τη συνολική αισθητική σου και γίνε ένα σύγχρονο pin up με σοφιστικέ και κομψό τρόπο.
 Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: