Πώς να φορέσεις κολάν με sneakers και να δείχνεις super stylish

Πώς να φορέσεις κολάν με sneakers και να δείχνεις super stylish

Ο πιο διάσημος ενδυματολογικός συνδυασμός για casual εμφανίσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου είναι το κολάν με τα αθλητικά σου παπούτσια. Μέχρι εδώ τίποτα ασυνήθιστο. Τι συμβαίνει όμως όταν αποφασίσεις να φορέσεις το συγκεκριμένο σύνολο και εκτός «αθλητικού στίβου» σε λιγότερο sporty και περισσότερο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις; Yπάρχουν tips που θα κάνουν τον συνδυασμό leggings+sneakers να μην μοιάζει κοινότυπος αλλά ευφάνταστα στυλάτος; Η απάντηση είναι καταφατική και στην αναλύουμε μέσα από τα τρία παρακάτω παραδείγματα…

Διάλεξε ένα sexy είδος κολάν

Σαν αυτό εδώ με τις διαφάνειες που φοράει η Gigi Hadid. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα sporty leggings και αν το συνδυάσεις και με ένα crop top ή ένα πουκάμισο δεμένο πάνω από τον αφαλό τότε μπορείς να το βάλεις με τα αθλητικά σου χωρίς να παραπέμπει το look σου στο athleisure style, αλλά με το να κινείται σε πιο glam μονοπάτια.

Φόρεσε το κολάν σου με ένα απλό, φαρδύ T-shirt

Ένα μακό, ανδρικό μπλουζάκι το οποίο θα βάλεις μισό έξω μισό μέσα από το κολάν σου και θα είναι ιδανικά στην ίδια απόχρωση με τα αθλητικά σου, είναι ο πιο urban τρόπος να αναδείξεις το sporty look σου χωρίς να χάσεις το coolness και την θηλυκότητά σου.

Βάλε το κολάν σου με πολλά και διάφορα αξεσουάρ

Mε μικρά βραχιόλια, με δαχτυλίδια και ρολόγια, ακόμα και με statement κολιέ και μια μπλούζα με logo. Μην φορέσεις κάποιο ιδιαίτερα «βαρύ» κόσμημα αλλά πολλά μαζί για ένα πιο boho και ανέμελο ύφος που θα κάνει το σύνολό σου κατάλληλο ακόμα και για βραδινή έξοδο.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: