Πώς να φορέσεις φέτος την περσινή chunky ζακέτα σου

Φέτος όμως, που το έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ζεστή, ζακέτα σου. Δεν πειράζει, αφού ακόμα δεν είναι αργά για να την εντάξεις στα outfits σου και μάλιστα θα δεις ότι θα συμμορφωθεί με όλα τα νέα στιλιστικά δεδομένα της χρονιάς.

Αντί για ένα ελαφρύ πανωφόρι, φόρεσε την μακριά ζακέτα πάνω από το φόρεμά σου. Μαζί με τις μπότες σου θα έχεις ένα chic-urban outfit για τις καθημερινές στην πόλη.

Επειδή φέτος είναι πιθανό να φορέσεις χρωματιστά παντελόνια, η ζακέτα σου είναι το ιδανικό ρούχο για να τους χαρίσεις μία πιο street & cozy αίσθηση. Από μέσα φόρα το ζιβάγκο σου ή ένα t-shirt και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αν τα καταφέρεις, να δημιουργήσεις ένα color-blocking.

Μπορεί η αγαπημένη σου ζακέτα, αν έχει το κατάλληλο ντεκολτέ, να λειτουργήσει σαν μία εναλλακτική του πουλόβερ. Κράτα την κουμπωμένη και φόρεσέ την πάνω από τα παντελόνια και τις φούστες σου. Φυσικά μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη για να δώσεις έμφαση στη μέση σου, αν είναι πολύ φαρδιά.

Αν η ζακέτα σου είναι με prints, τότε μη διστάσεις να τη συνδυάσεις με επίσης printed κομμάτια που φέτος έτσι κι αλλιώς θα φορέσεις αρκετά.

Κάθε σεζόν όμως, μία κλασική ζακέτα, chunky ή όχι, μπορεί να πέφτει στους ώμους σου ανεξάρτητα από το outfit. Αν το ύφος ταιριάζει, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πάντα στιλάτο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: