Πώς να φορέσεις ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα φέτος το φθινόπωρο

Πώς να φορέσεις ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα φέτος το φθινόπωρο

Κομψές οι neutral αποχρώσεις αλλά και τα bold colors έχουν τη χάρη τους…

Το πιο συνηθισμένο styling tip που όλες εφαρμόζουμε όλο τον χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι, στην γκαρνταρόμπα μας είναι το εξής: έχουμε ένα παντελόνι σε κάποια βασική απόχρωση (μπλε, μαύρο, άσπρο, μπεζ, καφέ) και το συνδυάζουμε με πουκάμισα, μπλούζες και T-Shirts με prints αλλά και έντονες μονοχρωμίες.

Αυτό το φθινόπωρο τα fashion trends που «ξεπηδούν» από τα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας, έρχονται να σε προτρέψουν να «σπάσεις» αυτόν τον στυλιστικό κανόνα με τους τρόπους που θα δεις στην παρακάτω gallery. Βασικός πυλώνας αυτής της «παρεκτροπής» πρέπει να είναι το να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα παντελόνι σε bold χρώμα.

Ένα, στενό ή φαρδύ δεν έχει σημασία, παντελόνι σε φούξια, πράσινη, μοβ, γαλάζια, χακί ή ροζ απόχρωση, μπορεί να συνδυαστεί με tops και πουκάμισα που θα μετατρέψουν αυτήν τη χρωματική του διαφοροποίηση σε fashion statement.

Δες πώς μπορείς να εντάξεις ένα τέτοιο, funky κομμάτι στα φθινοπωρινά σου outfits και να είσαι κομψή και καλοντυμένη στη βόλτα, αλλά και στην εργασία σου. Το μαύρο και το λευκό χρώμα δεν είναι οι μόνοι τρόποι για να είσαι αδιαμφισβήτητα chic και αυτό είναι κάτι που η μόδα μας αποδεικνύει κάθε χρόνο με κάθε τρόπο.
 Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα red carpet looks που ξεχωρίσαμε από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: