Πώς να απολαύσετε καυτό «κρεβάτι» χωρίς να κρεμαστείτε από σχοινιά και πολυέλαιους!

Καλές οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», καλά τα videoclips της και όλα αυτά τα στερεότυπα σχετικά με το σeξ που «πρέπει» να κάνουμε αλλά… νισάφι πια! Είναι καιρός να ξαναμάθουμε και να αγαπήσουμε τα βασικά.

Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τρόπους για να απολαύσεις καυτό σeξ χωρίς (απαραίτητα) να ζωστείς με σχοινιά:

1) «Φτιάξου». Κάνε μια λίστα με όλα όσα σε… τρελαίνουν και προσπάθησε να τα πραγματοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό δεν θα κολλήσεις στα ίδια και τα ίδια.
2) Σκέψου τι έκανες παλιά. Θυμάσαι εκείνη τη φορά που τα είχατε δώσει όλα; Και εκείνος τη θυμάται, είναι βέβαιο. Προσπάθησε, λοιπόν, να θυμηθείς τι είχατε κάνει, πώς το είχατε κάνει και επιχείρησε να το επαναλάβεις. Αφού έχεις ήδη τη «συνταγή» στα χέρια σου, γιατί να ψάχνεις μάταια;
3) Μην μένεις στα ίδια. Άλλαξε τη ρουτίνα σου. Κάνεις σeξ στα σκοτάδια; Ε, άναψε όλους τους πολυελαίους και τα λαμπατέρ και τα σποτάκια και κάνε τη νύχτα μέρα. Γουστάρεις φως γιατί είσαι σταρ; Σβήσ’ τα όλα! Το σeξ είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν πέσεις για ύπνο; Ε, ας γίνει το πρώτο όταν ξυπνάς. Ό,τι και αν κάνεις, δοκίμασε το αντίθετό του και δες πώς θα πάει.
4) Να είσαι εκεί. Ναι, πρέπει να μην ξεχάσεις να πας αύριο να πληρώσεις τον λογαριασμό για το . Ή τσακώθηκες άσχημα με την αδελφή σου το πρωί. Ε, δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν σε απασχολούν όλα αυτά την ώρα του σeξ.
5) Σχέδιο «Λυσιστράτη». Όχι ακριβώς, δηλαδή, ό,τι έκαναν οι Αθηναίες στα του Πελοποννησιακού Πολέμου, αλλά κάτι παρεμφερές. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αλλά όχι σeξ. Ξεκινήστε με αποχή πέντε ημερών. Την έκτη δεν θα κρατιέστε.

Από τη Λάουρα Παπαφράγκου

 

sxeseis

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: