Πως μοιάζουν οι 12 πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου και τι κάνουν στην ζωή τους

Η Σάρλοτ Κασιράγκι είναι 8η στην σειρά για τον θρόνο του Μονακό. Η εγγονή της Γκρέις Κέλι εργάζεται σαν δημοσιογράφος και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει ιππασία. Προφανώς, η Σάρλοτ εκτός από τους βασιλικούς θησαυρούς, κληρονόμησε και την ομορφιά της γιαγιάς της.

6. Κρίτσι Γουάλτον, ΗΠΑ

© facebook

Ηλικία: 68

Περιουσία: 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Η χήρα του Τζον Γουάλτον, του γιου του ιδρυτή των καταστημάτων Γουόλμαρτ, κατείχε κάποια στιγμή τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο. Παρόλο που ο τραπεζικός της λογαριασμός σταδιακά γίνεται λιγότερο εντυπωσιακός, παραμένει μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στις φιλανθρωπίες.

5. Ίρι Φοντμπόνα, Χιλή

© facebook   © bancochile   © facebook

Ηλικία: 74

Περιουσία: 13,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Ίρις κληρονόμησε την περιουσία της από τον σύζυγό της. Είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη Χιλή και διευθύνει με επιτυχία την οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δείχνει πολύ εντυπωσιακή για την ηλικία της.

4. Λωρέν Πάουελ Τζομπς, ΗΠΑ

© facebook   © laurenepowelljobs   © wikimedia

Ηλικία: 53

Περιουσία: 20 δισεκατομμύρια δολάρια

H χήρα του ιδρυτή της Apple έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας τελευταία. Όταν κληρονόμησε τις μετοχές του άντρα της στην Apple, έγινε μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Διευθύνει την επιχείρηση και συμμετέχει σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

3. Σουζάν Κλάτεν, Γερμανία

© facebook   © East News   © East News

Ηλικία: 55

Περιουσία: 22,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Η επικεφαλής μιας φαρμακευτικής εταιρίας, Σουζάν Κλάτεν, μαζί με τον αδερφό της, έχουν το 50% των μετοχών της BMW. Η πιο πλούσια γυναίκα της Γερμανίας διευθύνει με επιτυχία την επιχείρησή της και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της.

2. Άλις Γουάλτον, ΗΠΑ

© facebook   © wikimedia   © East News

Ηλικία: 67

Περιουσία: 38,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Άλλη μια δισεκατομμυριούχος που οφείλει την περιουσία της στα καταστήματα Γουόλμαρτ. Η κόρη του ιδρυτή, Σαμ Γουάλτον, είναι λάτρης της τέχνης και έχει τη δική της ιδιωτική συλλογή. Γιατί να μην κάνεις αυτό που σου αρέσει, όταν έχεις τόσα πολλά χρήματα;

1. Λιλιάν Μπετανκούρ, Γαλλία

© East News   © East News   © East News

Ηλικία: 94

Περιουσία: 43,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Παρά την ηλικία της, η βασίλισσα της L’oreal έχει στην κατοχή της ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και εξακολουθεί να δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη που στα 94 της είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: