Πώς μία οδοντόκρεμα μπορεί να σου δείξει αν είσαι έγκυος [βίντεο]

Ένας οικιακός εφευρέτης βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να καταλαβαίνουν οι γυναίκες αν είναι έγκυες, χρησιμοποιώντας μια… οδοντόκρεμα.

Στο βίντεο που κάνει θραύση στο Youtube και έχει γίνει viral, φαίνεται κάποιος να ρίχνει στα ούρα οδοντόκρεμα.

Όταν το μείγμα, κατά τους ισχυρισμούς του οικιακού εφευρέτη, γίνεται μπλε και αφρίζει, τότε η γυναίκα έχει μείνει έγκυος. Μάλιστα, στο βίντεο προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι το DIY τεστ εγκυμοσύνης λειτουργεί παρόμοια με τα κανονικά και δίνει αποτέλεσμα σε τρία λεπτά.

Όπως σημειώνεται, η αλλαγή της υφής και του χρώματος της οδοντόκρεμας είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης της ορμόνης HCG, της ορμόνης που παράγεται από τη στιγμή που ένα γονιμοποιημένο ωάριο έχει εγκατασταθεί στη μήτρα, με την οδοντόκρεμα. Πρόκειται για την ίδια ορμόνη που ανιχνεύουν τα κανονικά τεστ εγκυμοσύνης.

Τους ισχυρισμούς αυτούς, ωστόσο, καταρρίπτουν οι γιατροί.

Ο Dr. Αλεξ Εσκαντέρ, σύμβουλος γυναικολογικού κέντρου στη Βρετανία, μιλώντας στον Independent, δήλωσε ότι δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα και επιστημονικά δεδομένα για την ανίχνευση της εγκυμοσύνης με την ανάμειξη ούρων με οδοντόκρεμα. Και επιμένει ότι όποια γυναίκα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος να εμπιστευτεί τα τεστ εγκυμοσύνης που πωλούνται στο φαρμακείο ή την εξέταση αίματος που μπορεί να το πιστοποιήσει.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: