Πώς η Margot Robbie έγινε μέσα σε ένα καλοκαίρι η νέα αγαπημένη του Hollywood

H 29χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός, Margot Robbie, είναι ίσως η Χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια που έχεις ακούσει περισσότερο από όλες αυτό το καλοκαίρι. Η κινηματογραφική «Sharon Tate» παίζει στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, «Once Upon a Time in Hollywood», στο πλευρό του Brad Pitt και του Leonardo DiCaprio, η οποία κυκλοφόρησε μόλις χθες στις Ελληνικές αίθουσες και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ταυτόχρονα χθες βγήκε στη δημοσιότητα και το trailer από την επόμενη ταινία της –το οποίο βλέπεις παρακάτω- που λέγεται «Bombshell» και η ξανθιά καλλονή εμφανίζεται στο πλευρό των Charlize Theron και Nicole Kidman σε ένα film που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Fox News και του επικεφαλή του δικτύου, Roger Ailes, που κατηγορείτο για σeξουαλική παρενόχληση των υφισταμένων του.

Μία ερμηνεία που πολλοί λένε πως θα την οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στα Oscars. Και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά για την Margot. Το 2018 ήταν υποψήφια για το βραβείο «’Α Γυναικείου Ρόλου» για την ερμηνεία της στην ταινία «I,Tonia», μπορεί να μην το κέρδισε αλλά απέδειξε ότι έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα από την περίοδο που έπαιζε την επιφανειακή, ξανθιά σύζυγο του DiCaprio στον «Λύκο της Wall Street». To εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue τον Ιούλιο δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως δεν θέλει να την αποκαλούν «σeξοβόμβα» κάνοντας μία έμμεση αναφορά στην νέα της ταινία «Bombshell». «Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που μπαίνει σε ένα δωμάτιο και ο κόσμος σταματάει ό,τι κάνει και γυρίζει να την κοιτάξει, είμαι το εντελώς αντίθετο», δήλωσε στη συνέντευξη της στο γυναικείο περιοδικό μόδας η Margot. Με μία πρώτη, γρήγορη ανάγνωση απλά αδυνατούμε να την πιστέψουμε. Τα «αγγελικά» χαρακτηριστικά της και οι αψεγάδιαστες αναλογίες της το κάνουν σχεδόν αδύνατο να μην την προσέξεις. Όταν, δε, όλο αυτό το άρτιο εμφανισιακά πακέτο συνοδεύεται από ένα μεγάλο και συνεχώς εξελισσόμενο υποκριτικό ταλέντο, είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να μιλάει για μία εκκολαπτόμενη Nicole Kidman. Η ηθοποιός, πέρα από τις δυνατότητές της μπροστά από την κάμερα έχει αποδείξει και ότι διαθέτει υψηλή αισθητική και μία δική της, neo romantic αντίληψη της μόδας που την κάνει ξεχωριστή. 

Πώς η Margot Robbie έγινε μέσα σε ένα καλοκαίρι η νέα αγαπημένη του Hollywood
Photo Credit: AP Images

Είναι άλλωστε μούσα του Oίκου Chanel τα τελευταία χρόνια και όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, φορούσε συνεχώς δημιουργίες του Γαλλικού Fashion House στο πλαίσιο της περιοδείας και της προώθησης της τελευταίας της ταινίας, «Once Upon a Time a Hollywood». Αγαπάει τα total white looks, τις δαντέλες και τις αέρινες γραμμές, ένα οι μόνες πινελιές sexiness που «επιτρέπει» στον εαυτό της αφορούν τα έντονα cleavage που συχνά βλέπουμε στα 70s style φορέματά της. Ίσως είναι από τις ελάχιστες Hollywood stars που τα τελευταία χρόνια δεν έχει λάβει αρνητικές κριτικές για κάποιο red carpet look της και αυτό δηλώνει πως δεν κάνει σταθερά βήματα μόνο σε ό,τι αφορά τις κινηματογραφικές της επιλογές, αλλά και στην ενδυματολογική της εξέλιξη. Η πανέμορφη αυτή κοπέλα που συνδυάζει την αμεσότητα και τη γλυκύτητα του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας» με τη λάμψη και τη στόφα της Hollywood star, ήρθε για να μείνει όχι μόνο στη καρδιά αλλά και στη μελλοντική μας ταινιοθήκη. Και αυτό μόνο «ανάσα δροσιάς» μπορείς να το χαρακτηρίσεις μέσα σε αυτόν τον καυτό Αύγουστο που διανύουμε….

Πώς η Margot Robbie έγινε μέσα σε ένα καλοκαίρι η νέα αγαπημένη του Hollywood
Photo Credit: AP Images

 Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities βγάζουν φωτογραφία με αυτό το φρούτο;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: