Πώς ένα ελληνικό brand μας υπόσχεται πως θα μείνουμε «για πάντα νέες»

Το resort wear brand «Forever Young the label» δημιουργήθηκε το 2014 στο Ηράκλειο της Κρήτης και δεν κατέχει μόνο το μυστικό της «αιώνιας νεότητας» αλλά και του στυλ.

Υψηλής ποιότητας ρούχα που αναδεικνύουν την θηλυκότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας σε βασικές μονοχρωμίες και girly floral μοτίβα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός made in Greece brand με όνομα που σε γεμίζει αισιοδοξία, σου θυμίζει λίγο το τραγούδι της Lana del Rey για την ταινία «Great Gatsby», το «Young&Beautiful» και υπόσχεται πως ο γνωρίζει το μυστικό της αιώνιας νεότητας.
Πώς ένα ελληνικό brand μας υπόσχεται πως θα μείνουμε «για πάντα νέες»
Ο λόγος για το label «Forever Young» και τα cool resort ρούχα του. Ένα label με μινιμαλιστικές δημιουργίες, με σοφιστικέ design και 90s αισθητική που δίνει έμφαση στις αρχές της βιωσιμότητας και στην eco -friendly μόδα. Η επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών για την κατασκευή των ρούχων δίνει προτεραιότητα στα φυσικά υλικά, ενώ όλα τα κομμάτια «Forever Young» σχεδιάζονται και ράβονται στην οικογενειακή βιοτεχνία PLS FASHION, γνωστή από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας ενδύματά της.
Πώς ένα ελληνικό brand μας υπόσχεται πως θα μείνουμε «για πάντα νέες»
Μaxi gowns ιδανικά για τα φθινοπωρινά events σου, ladylike midi φορέματα για τις απογευματινές σου βόλτες, πρακτικές ολόσωμες φόρμες και fashionable deux pieces αποτελούν μερικά από τα βασικά designs του brand που κάνει κάθε γυναίκα που τα επιλέγει όχι μόνο να δείχνει αλλά και να νιώθει «νέα»….«για πάντα»!
 Seventies μοτίβα και μινιμαλιστικά cut-outs σε μία συλλογή μαγιό που υμνεί τη θηλυκότητα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: