Πώς είναι ο… οργaσμός ανά τον κόσμο; ‑ Πώς φτάνουν στην κορύφwση οι λαοί;

Ο οργaσμός στο σeξ είναι πάντα ένα θέμα που, ας είμαστε ειλικρινείς, μας απασχολεί όλους.

 

Ψάχνουμε πάντα έρευνες, μυστικά και… κόλπα για να έχουμε περισσότερους και πιο έντονους οργaσμούς, αφού πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ψυχικής μας υγείας, αλλά και πυλώνας σε κάθε δυνατή σχέση.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα βασικά ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία Lelo για το 2017.

Η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει σeξουαλικά βοηθήματα και προχώρησε σε έρευνα επάνω σε 2.200 άτομα από 21 χώρες, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον οργaσμό τους (π.χ. πόσο συχνά φτάνουν σε οργασμό, ποια στάση τους βοηθάει να φτάσουν σε οργaσμό, αν και πόσο φωνάζουν εκείνη την στιγμή κλπ).

Δείτε τι ανέδειξε η έρευνα.

Οι Νορβηγοί έχουν τους περισσότερους οργaσμούς

Το 35% των ερωτηθέντων στη Νορβηγία δήλωσε ότι φτάνει σε οργaσμό «τουλάχιστον μια φορά την ημέρα»! Κατά μέσο όρο, ο οργaσμός είναι κάτι που καταγράφεται 2-3 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με την έρευνα.

Στην Χιλή, την Ιταλία και την Ισπανία έχουν τους πιο έντονους οργaσμούς

Όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν την ένταση των οργασμών τους, το 10-13% των ερωτηθέντων από αυτές τις τρεις χώρες τους αξιολόγησαν με «10 στα 10»!

Οι Βραζιλιάνοι έχουν τους πιο… θορυβώδεις οργaσμούς

Οι κάτοικοι της Βραζιλίας είναι πιο πιθανό να ξυπνήσουν τους γείτονες μετά από έναν οργaσμό από ό,τι οι άνθρωποι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, καθώς το 65% των ερωτηθέντων στην Βραζιλία λέει ότι φωνάζει δυνατά όταν φτάνει στην «κορύφωση».

Η Νορβηγία ήρθε στη δεύτερη θέση, με το 39,9% των ερωτηθέντων να ομολογούν ότι φωνάζουν πολύ όταν έχουν οργaσμό.

Οι Καναδοί δεν το… πάνε το γράμμα και τόσο καλά

Αν και μόλις το 15% των Καναδών είπε ότι δεν έχει βιώσει ποτέ οργaσμό, εντούτοις ένα επιπλέον 15% αξιολόγησε την ένταση του οργaσμού του με «1 στα 10».

Οι Αμερικανοί κινούνται στην μετριότητα

Στις ΗΠΑ το 28% των ερωτηθέντων αξιολόγησε με «7 στα 10» την ικανοποίηση που παίρνει από έναν οργaσμό.

Περισσότερα αποτελέσματα:

Ηνωμένο Βασίλειο – Το 11% των Βρετανών έχει τουλάχιστον έναν οργaσμό την ημέρα.

Κροατία – Οι Κροάτες είναι οι τρίτοι πιο «θορυβώδεις» εραστές με πάνω από το ένα τρίτο (37,5%) να λέει ότι φωνάζει δυνατά όταν έχει οργaσμό.

Σουηδία – το 41% έχει οργaσμό 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αυστραλία – Οι Αυστραλοί είναι από τους πιο αθόρυβους στο σeξ, με πάνω από το ένα τρίτο (34,78%) να λέει ότι είναι συνήθως έχει ήσυχο οργaσμό.

Γαλλία – Το 10% των ερωτηθέντων είπε ότι φωνάζει πολύ όταν έχει οργaσμό, αλλά μόνο όταν κάνει σeξ με έναν σταθερό σύντροφο.

E-Radio.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: