Πώς διορθώνονται οι ραγάδες στα παπούτσια – Το κόλπο που που έχει γίνει viral στο Twitter [Βίντεο]

Ένα απίστευτο κόλπο, με το οποίο μπορείτε να “σιδερώσετε” τα δερμάτινα παπούτσια σας, ώστε να εξαφανιστούν οι ραγάδες που σχηματίζονται από την χρήση και να φαίνονται σαν καινούργια, έχει σαρώσει τις τελευταίες ημέρες το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Shantel De Bonsu κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter αυτό το κόλπο, το οποίο το έχει ανεβάσει και στο YouTube.


Το αρχικό tweet αποδείχτηκε απίστευτα δημοφιλές, από όταν “βγήκε στον αέρα” στις 15 Απριλίου. Έχει ξεπεράσει τα 150.000 retweets και τα 337.000 likes!

Πώς φεύγουν οι ραγάδες από τα δερμάτινα παπούτσια

Βήμα 1: Γεμίστε ασφυκτικά το παπούτσι σας με χαρτιά, κάλτσες, παλιά ρούχα κλπ μέχρι το σημείο που δεν θα μπορείτε να δείτε τις ραγάδες πια και όταν θα πιέζετε από πάνω με το χέρι σας, το δέρμα δεν θα μετακινείται.

Βήμα 2: Βρέξτε μια πετσέτα, ή πανί με νερό και στη συνέχεια στύψτε τη καλά, ώστε να μείνει απλά πολύ νωπή, αλλά όχι να στάζουν νερά.


Βήμα 3: Τοποθετήστε την πετσέτα, ή το πανί πάνω από τις ραγάδες στο παπούτσι, όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο.

Βήμα 4: Με το σίδερο να καίει, σιδερώστε την πετσέτα, αλλά φροντίστε να ανασηκώνετε τακτικά το σίδερο για να μην κάψετε τα παπούτσια σας! Ανάλογα με το πόσο μεγάλες/βαθιές είναι οι ραγάδες στα παπούτσια θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να σιδερώσετε τις ραγάδες.

Δείτε το βίντεο:

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να απαντήσουν στο tweet της Shantel, δείχνοντας με φωτογραφίες ότι το κόλπο πέτυχε απόλυτα!

Πηγή: pronews.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: