Πώς μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό, custom made μπλουζάκι για εσένα μόνο με 22 Ευρώ

Σε ό,τι χρώμα και σχέδιο θες ώστε να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Έχεις δει τα χορηγούμενα παιχνίδια που διαφημίζονται συνεχώς με το που μπεις στο FB; Aυτά που είναι κάτι ανάμεσα σε «Project Makeover» και «Φτιάξ’το μόνος σου» και σου λένε πώς να ντυθείς για κάθε περίπτωση, πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου ακόμα και πώς να επιδιορθώσεις ή να διακοσμήσεις το virtual σπίτι σου; H ερώτηση είναι ρητορική γιατί σίγουρα τα έχεις δει και από αυτά τα διαδραστικά apps έχει ξεπηδήσει στην Amazon και ένα νέο fashion trend που σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις online τα δικά σου custom made κομμάτια και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα ανακαλύψαμε το «made for you» ένα mini e-shop που φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Amazon και σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις όπως το θες το δικό σου βαμβακερό μπλουζάκι και να το αγοράσεις με 22 Ευρώ, μόνο!
Πώς μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό, custom made μπλουζάκι για εσένα μόνο με 22 Ευρώ
Όλα τα T-Shirts, ή και μακρυμάνικα, tops πλένονται στο πλυντήριο και εσύ μπορείς να επιλέξεις το στυλ της λαιμόκοψης, το πόσο φαρδιά ή στενά θα είναι, το μήκος των μανικιών αλλά και το χρώμα τους. Έχουν ελαστικότητα και επειδή ακριβώς θα το «φτιάξεις πάνω σου» δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κολακεύει. Μπορείς να μπεις εδώ και να παραγγείλεις το δικό σου αμέσως τώρα.

Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου mom jean, με φαρδιά maxi φούστα, με ψηλόμεση παντελόνα, ακόμα και με pencil skirt και blazer και πρόσθεσε ένα κομμάτι-κλειδί στην γκαρνταρόμπα σου που έχει 100% τη δική σου υπογραφή. Δεν το λες και λίγο αυτό…
 Πόσο εύκολο είναι να βρεις βιώσιμα ρούχα αν είσαι plus size;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: