Πώς μπορείς να φορέσεις τις neutral αποχρώσεις με τους πιο stylish τρόπους (video)

Πώς μπορείς να φορέσεις τις neutral αποχρώσεις με τους πιο stylish τρόπους (video)

Mπεζ, off white και golden-nude χρώματα «ντύνουν» τις πιο κομψές, φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Mία μεταβατική περίοδο σαν και αυτήν το πιο safe πράγμα που έχουμε να κάνουμε, σε ό,τι αφορά το look μας, είναι να επενδύσουμε σε neutral χρώματα τα οποία μπορούμε να «ενώσουμε» με μπλε, μαύρα και λευκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Γήινοι τόνοι, συνώνυμοι της «ήσυχης» φινέτσας και της διαχρονικής κομψότητας, έρχονται να πάρουν την σκυτάλη από τις έντονες, εκτυφλωτικές αποχρώσεις που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το καλοκαίρι και να μας βάζουν, δειλά αλλά σταθερά, σε μία νέα περίοδο για τη μόδα: λιγότερο εντυπωσιακή και περισσότερο ουσιαστική.

Τα neutral χρώματα πρωταγωνιστούν στις πιο στυλάτες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για τη σεζόν F/W 2020-2021 και φοριούνται με πολλούς τρόπους όλες τις ώρες της ημέρας. Σε total looks με καφέ, μαύρα ακόμα και χρυσά αξεσουάρ. Σε μεμονωμένα κομμάτια με εκκεντρικά animal prints ή αντισυμβατικά abstract μοτίβα, ακόμα και συνδυαστικά με neon αξεσουάρ, τα ρούχα σε αυτές τις μπεζ-nude-off white αποχρώσεις, είναι must have για το φθινόπωρο που διανύουμε, ένα φθινόπωρο διαφορετικό από όλα τα περασμένα. Πιο «εσωτερικό», πιο «εσωστρεφές», αλλά και πιο ουσιαστικό.

Στο παρακάτω video θα βρεις στυλάτους τρόπους για να επιστρέψεις στις «γήινες» ρίζες κάθε κομψής γκαρνταρόμπας και να κάνεις, ακόμα και σε ό,τι αφορά τα trends, αυτό που κάνεις και στην υπόλοιπη ζωή σου: να επανεκτιμήσεις αυτά που έχεις και να θέσεις από την αρχή τις προτεραιότητές σου… ξαναγυρνώντας στα βασικά και στα απλά!
 Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: