Πώς αντιδρά ένας άντρας όταν ερωτεύεται; Γιατί μεταμορφώνεται ο χαρακτήρας του;

Σε κάθε σχέση που κάνεις αναρωτιέσαι «Είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί μου ή θέλει να παίξει;», κάθε φορά καταλήγεις σ’ αυτό το άλυτο (μέχρι τώρα) ερώτημα, για το αν αυτό που νιώθει για σένα είναι τόσο μεγάλο και δυνατό όσο ο έρωτας σου γι’ αυτόν. Πώς θα ανακαλύψεις, όμως, αν αυτό που νιώθει μέσα του είναι ο πολυπόθητος έρωτας που αναζητούσες τόσο καιρό; Υπάρχει τρόπος; Κι όμως κάποιες ενδείξεις θα σου δώσουν την απάντηση.

Αρχίζει τα παιδικά πειράγματα
Αν αρχίζει να σε «πειράζει» όλο και περισσότερο, σχολιάζοντας με εύθυμο στυλ τις κινήσεις σου, χαμογελώντας σου σαν μικρό παιδί, ή ακόμα και γελοιοποιώντας τον εαυτό του, όπως έκανε όταν ήταν μικρό παιδάκι, τότε σίγουρα αυτά που νιώθει για σένα είναι πολλά περισσότερα απ’ ότι αρχικά νόμιζες. Σκέψου τις αντιδράσεις των μικρών αγοριών, που τραβάνε τις κοτσίδες στα κορίτσια που τους αρέσουν και θα καταλάβεις αμέσως τον παραλληλισμό…

Σε κοιτάει έντονα
Το έντονο βλέμμα ενός άντρα, είναι σημάδι έντονου ερωτισμού και πάθους απέναντί σου. Πολλές φορές, νιώθεις να σε «γδύνει» με τα μάτια του, φανερώνοντας τις… άγριες προθέσεις του για το τι θα ακολουθήσει. Ειδικά στην περίπτωση που είναι πιο συνεσταλμένος, και δεν του αρέσει να μιλάει πολύ, αλλά να εκφράζεται με τα μάτια, θα νιώσεις έντονα την εκφραστικότητα του βλέμματός του, που πολλές φορές θα σε συνεπαίρνει κάνοντας να χάνεσαι στις στιγμές που τα βλέμματα σας αντικρίζονται.

Περηφανεύεται για τον εαυτό του
Είναι αλήθεια πως πολλοί άντρες είναι ωραιοπαθείς, καθώς τους αρέσει κάθε στιγμή να υπερηφανεύονται για τον εαυτό τους και τα κατορθώματα που έχουν κάνει. Αν δεν είναι ο τύπος που το τόσο το κάνει τοοοοοοσο γενικά, αλλά τον τελευταίο καιρό όταν είστε μαζί αρχίζει να κοκορεύεται για τις επιτυχίες του, τότε αυτό το κάνει γιατί θέλει να γίνει ξεχωριστός στα μάτια σου και να κερδίσει τα αισθήματά σου. Μπορεί αυτός ο τρόπος να μην είναι αποτελεσματικός, αλλά εκείνος πιστεύει ακράδαντα σε αυτόν, γι’ αυτό και θα συνεχίσει να τον εφαρμόζει.

Μιλάει με τη γλώσσα του σώματος
Κλασσικό παράδειγμα «ερωτοχτυπημένου» είναι ο άντρας που προσπαθεί να μιλάει με τη γλώσσα του σώματος, η οποία σχεδόν πάντα λέει την αλήθεια. Ο κλασσικός «κυνηγός» που του αρέσει να «αρπάζει» και να διεκδικεί, δε θα προτιμήσει να σου μιλά με τις ώρες άσκοπα, αλλά θα σε προσεγγίσει με τη φυσική επαφή. Είτε με το να σε ακουμπά στην πλάτη όταν περπατάτε μαζί στο δρόμο, είτε με το να σε γαργαλάει όταν είστε και οι δυο σε πιο χαλαρή διάθεση, είτε με το να σου ψιθυρίζει στο αυτή ακουμπώντας απαλά την γλώσσα του στο λοβό του αυτιού σου, ερεθίζοντας κάθε σου αίσθηση.

Αν και εσύ βιώνεις αυτά τα μικρά πλην πολύ eρωτικά σημάδια από τον παρτενέρ σου, τότε σίγουρα δεν σε θέλει μόνο για το κρεβάτι του, αλλά σε θεωρεί ως το ιδανικό άτομο για να μοιραστεί τον έρωτα του…

Πηγή: 

 

 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: