Πορτοσάλτε: Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται η συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών

Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος, ενώ όλοι προχωρούσαν σε δηλώσεις καταδίκης για την Χρυσή Αυγή, έκανε τη διαφορά και τα… έβαλε με τους διαδηλωτές. Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο πριν την έκδοση των δικαστικών αποφάσεων για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην τοποθέτησή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ», ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για τις αποφάσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα διερωτήθηκε σε έντονο τόνο και χωρίς να ακούει τους συναδέλφους του, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιείται η συγκέντρωση.

«Η συγκέντρωση δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται. Η συγκέντρωση τι νόημα έχει; Διότι δεν έχει δουλειά ο πολίτης να πάει πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη να σταθεί έξω από το δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτά τα κάνουν οι φασίστες και οι χρυσαυγίτες. Το θέμα είναι ότι εμείς κάνουμε αυτά που έκαναν οι χρυσαυγίτες», με τους δύο παρουσιαστές όντας ενοχλημένοι και διαφωνώντας με τα όσα έλεγε να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν και να βάλουν ένα τέλος.

Τέλος κατέληξε χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο έως απαράλειπτο να γίνεται συγκέντρωση έξω από το δικαστήριο». Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 χιλιάδες κόσμου που ύψωσαν τη φωνή αλλά και τη γροθιά τους ενάντια στις εγκληματικές ενέργειες των νεονάζι.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: