Πόπη Τσαπανίδου: "Δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό αυτό που συμβαίνει, καμία λογική"

Όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Την επικαιρότητα σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, το απόγευμα της τετάρτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επανέναρξη του λιανεμπορίου και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Υπάρχει μια μερίδα των λοιμωξιολόγων που λέει ότι αν ανοίξουμε τώρα θα δούμε μπροστά μας ένα βουνό από διασωληνομένους και νεκρούς» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας στη συνέχεια πως «το να ανοίξουμε το λιανεμπόριο για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στις πλατείες είναι αστείο σαν επιχήρημα. Ο κόσμος πηγαίνει στην πλατεία για να πιει έναν καφέ και να καθίσει. Δεν πηγαίνει για να ψωνίσει και δεν του λείπει να ψωνίσει ή εν πάσει περιπτώση δεν είναι αυτή η πρώτη του ανάγκη».

Επίσης, η δημοσιογράφος τόνισε στον ΑΝΤ1 πως «δεν είναι κακή ιδέα να ανοίξουν τα μαγαζιά. Ήδη άνοιξαν τα κομμωτήρια,βλέπουμε ότι λειτουργούν με ασφάλεια. Η ένσταση μου είναι ότι εξακολουθούμε να μην έχουμε κανέναν σχεδιασμό και να πηγαίνουμε όπου βάρκα όπου πανιά. Εξακολουθούμε να υποκύπτουμε σε πιέσεις και αυτή τη φορά νομίζω πως η κυβέρνηση υποκύπτει στις πιέσεις τις δημοσκοπικές. Χάνει μονάδες στις δημοσκοπήσεις, εμφανίζεται ο κόσμος απογοητευμένος απέναντι της στα μέτρα που εφαρμόζει και αποφάσισε να ανακρούσει πρύμναν. Δεν έχει κανέναν σχεδιασμό απολύτως αυτό που συμβαίνει και καμία λογική».

«Δεν μπορείς να ανοίγεις το λιανεμπόριο τώρα που είμαστε στους 800 κοντά διασωληνομένους και με τόσους νεκρούς και να το κρατάς κλειστό όλο τον χειμώνα με τα 200, 300 και 400 κρούσματα» συμπλήρωσε η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: