Poofy Dresses: Η τάση στα φορέματα που υποστηρίζει το «the bigger, the better»

Ένα καλοκαίρι ανακατατάξεων και επανατοποθετήσεων σαν και αυτό ο χώρος της μόδας έχει αποφασίσει να ποντάρει στην ουσία των πραγμάτων και των ρούχων. Κομμάτια που υποστηρίζουν τις αρχές τις βιωσιμότητας, επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, retro designs που ξαφνικά αποκτούν άλλη βαρύτητα και αξία, σε συνδυασμό με την απομυθοποίηση των εφήμερων trends και των αναλώσιμων, επαναλαμβανόμενων ρούχων, μας έχουν οδηγήσει να αναζητούμε το διαχρονικό σε κάθε τι που φοράμε ή αγοράζουμε.
Poofy Dresses: Η τάση στα φορέματα που υποστηρίζει το «the bigger, the better»
Μας έχουν επίσης κατευθύνει σε πιο minimal, αφαιρετικά look που «παίζουν» περισσότερο με τους όγκους και τα υλικά τους και λιγότερο με τα μοτίβα τους. Γι’ αυτό το να εντοπίσουμε το συγκεκριμένο dress trend στο newsfeed μας ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Τα «poofy dresses», τα φορέματα με extra όγκο δηλαδή, είναι το next big thing σε ό,τι αφορά τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού και είναι και μία «δήλωση ελευθερίας και αντισυμβατικότητας» από μόνα τους. Από τα praire dresses του 18ου αιώνα και το comeback τους τον χειμώνα που μας πέρασε, ερχόμαστε στα volumed αυτά κομμάτια του φετινού καλοκαιριού και τον δυναμισμό που εκπέμπουν καθηλώνοντας στο πέρασμά τους ακόμα και τους λάτρεις των ladylike γραμμών.
Poofy Dresses: Η τάση στα φορέματα που υποστηρίζει το «the bigger, the better»
Αέρινα, μινιμαλιστικά, με άποψη και αδιαμφησβήτητο sophistication, τα poofy dresses μπορεί να μην είναι ό,τι πιο κομψό και ντελικάτο φορέσεις φέτος το καλοκαίρι, αλλά θα είναι σίγουρα ό,τι πιο ενδιαφέρον. Και αυτό είναι statement (fashion ή μη) από μόνο του….
 H Nicola Peltz αρραβωνιάστηκε τον Brooklyn Beckham φορώντας το πιο αναμενόμενο φόρεμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: