Πολύχρωμες τσάντες: Να κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση εν μέσω πανδημίας

Το πιο στυλάτο #moodfixer πρέπει οπωσδήποτε φέτος να το κρατήσεις στα χέρια σου.

Αφού περάσαμε μία σεζόν όπου συζητούσαμε για το fashion statement που κάνει η mini «Le Chiquito» του οίκου Jacquemus και για τη χρησιμότητα που μπορεί να έχει ένα βελούδινο, Isabel Marant πουγκί, φτάσαμε στο να απορρίψουμε οτιδήποτε εξεζητημένο και να καταλήξουμε πάλι στις βασικές αρχές της μόδας όπου το να κρατάς μία συγκεκριμένη, επώνυμη τσάντα δεν είναι πάνω από όλα σύμβολο κύρους, αλλά ένα χρηστικό και πρακτικό όπλο απέναντι στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Πολύχρωμες τσάντες: Να κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση εν μέσω πανδημίας
«Less is more», λοιπόν, στις γραμμές, στα σχέδια ακόμα και στα μεγέθη των τσαντών που χρειαστήκαμε όλες το 2020. Τι γίνεται όμως με το χρώμα τους; Η απόχρωση της τσάντας μας είναι μία εντελώς διαφορετική κατηγορία που δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάγεται στην «αρχή της απλότητας». Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αξίζει να επενδύσουμε σε μία μεσαία ή μεγάλη τσάντα σε έντονο χρώμα. Ένα πορτοκαλί backpack, μία σιέλ top-handle, μία πράσινη tote bag ή μία γαλάζια crossbody, θα αποτελέσουν αυτό το αισιόδοξο twist που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μας σε περίοδο πανδημίας.

Όταν όλα γύρω μας είναι μονότονα και μονόχρωμα, ας δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να κοιτάξουμε το μέλλον της μετά-COVID 19 εποχής και να αισιοδοξήσουμε πως όλα κάποια στιγμή θα πάνε καλά. Στη μόδα και στην καθημερινότητά μας. «Σπάσε» τα one-color σύνολά σου με ένα αξεσουάρ σαν αυτό που θα δεις στην παρακάτω gallery και κάνε ταυτόχρονα μία αγορά που θα μπορείς να κρατάς και στις πιο φωτεινές περιόδους της ζωής σου. Γιατί απέναντι στο μουντό «γκρι» θα υπάρχει πάντα και ένα εντυπωσιακό magenta!
 Gift Season: Πώς θα αγοράσεις το τέλειο δώρο Χριστουγέννων

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: