Πολυτεχνείο: Μήνυμα του Πρύτανη στους φοιτητές

Μήνυμα προς τους πρωτοετείς φοιτητές  και αυτούς που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις απευθύνει ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Ανδρέας Μπουντουβής.

Ο κ. Μπουντουβής καλεί τους φοιτητές του Πολυτεχνείου σε ασφαλή μετάβαση σε κανονικότητα καλύτερη από την προ Covid περίοδο για την οποία απαιτείται υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και ορθολογισμός με πεδίο εφαρμογής τον αντι-Covid εμβολιασμό.

«Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες.


Από το Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών (PC-lab) της Σχολής Χημικών Μηχανικών:  Το Εργαστήριο σε πρώτη ημέρα μαθημάτων των πρωτοετών (πάνω). Το Εργαστήριο άδειο την περίοδο της πανδημίας (κάτω)

«Η ασφαλής μετάβαση – η μεγάλη πρόκληση – χρειάζεται υπευθυνότητα, επισημαίνει ο κ. Μπουντουβής, αλληλεγγύη, ορθολογισμό, με πεδίο εφαρμογής τους τον αντι-Covid εμβολιασμό. Ας στοχεύσουμε σε κανονικότητα καλύτερη από την προ Covid και ας βαδίσουμε με προσήλωση σ’ αυτόν τον στόχο, στην ίδια κατεύθυνση με τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω τους πρωτοετείς μας και τους εύχομαι «καλό ταξίδι». Εύχομαι, επίσης, καλά αποτελέσματα σε όσους εξετάζονται στην επαναληπτική περίοδο. Υγεία, δύναμη και αντοχή σε όλους!».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: