Πολυτεχνείο: Άρση του προστίμου των 300 ευρώ στη γυναίκα που άφησε λουλούδι

Τελικά δεν θα πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ που της επιβλήθηκε η γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο σημειώνει ότι στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης, ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής επικοινώνησε -στην εργασία της- με την κυρία που κατέθεσε λουλούδια στο Πολυτεχνείο, ώστε να αρθεί το διοικητικό πρόστιμο που της επεβλήθη.

«Η απόφαση για την άρση είχε παρθεί και η αυτονόητη έμπρακτη συγνώμη είχε ζητηθεί από χθες το απόγευμα, από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώρες αργότερα κι αφού το πρόστιμο είχε αρθεί, έσπευσε να επικοινωνήσει και αυτός μαζί της. Κατόπιν εορτής. Η συμπόνια και η κατανόησή του άργησαν πάλι. Για ένα θέμα που είχε λυθεί έσπευσε σε μικροκομματική εκμετάλλευση».

«Οι αστυνομικές δυνάμεις διευκόλυναν δεκάδες πολίτες να πάνε και να καταθέσουν στεφάνια ή λουλούδια στην πύλη του Πολυτεχνείου, παρά την απαγόρευση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: