Πολυξένη: Το κορίτσι που τραγουδούσε στα διαλείμματα του ALTER έκλεισε τα 30! [Εικόνες]

Στις αρχές του 2000 η Πολυξένη Μπίφσα ήταν πρωτοεμφανιζόμενη στην τηλεόραση. Η ίδια πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση του ALTER.

Πρόκειται για ένα κορίτσι, το οποίο είχε ταλέντο στο τραγούδι. Η ίδια τραγουδούσε σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα. Δηλαδή, κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές του άλλοτε μεγάλου καναλιού της Ελληνικής τηλεόρασης, με τα τραγούδια που ερμήνευε στην ανάπαυλα των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Η ίδια με το ταλέντο της και την αξία της κατάφερε να κυκλοφορήσει τους δικούς της δίσκους. Μάλιστα, οι δίσκοι της πήγανε πολύ καλά σε κυκλοφορία. Παράλληλα, η ίδια κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Το κοινό της αποτελούνταν κυρίως από παιδιά, τα οποία παρακολουθούσαν τα προγράμματα του ALTER.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας, δεν τα παράτησε. Αυτό, διότι η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει στο χώρο του τραγουδιού και γενικότερα της μουσικής. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε την προβολή που είχε στο ALTER. Μάλιστα, στην πορεία της καριέρας της, η Πολυξένη του ALTER, δεν δίστασε να εμφανιστεί και σε πίστες μαγαζιών.

Σήμερα, η Πολυξένη Μπίφσα μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook εμφανίζεται πιο όμορφη από ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες από την Πολυξένη Μπίφσα:

Πηγή: makeleio

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: