Πολυκοσμία σήμερα στη ΔΕΗ, άνοιξε νωρίτερα το κατάστημα στην Αριστείδου

Από πολύ νωρίς έσπευσαν και σήμερα οι πολίτες στο κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, όπου χθες η ουρά ήταν τεράστια και είχε επικρατήσει μεγάλος συνωστισμός και ένταση, καθώς ήταν η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποκαταστημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο κεντρικό κατάστημα της Αριστείδου βρέθηκαν και σήμερα πολλοί πολίτες αλλά δεν υπήρξαν οι χθεσινές εικόνες συνωστισμού ούτε ένταση κι εκνευρισμός. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε τα ρολά του ήδη από τις 7 παρά δέκα, καθώς ήδη συγκεντρωνόταν κόσμος. 

Στο σημείο βρίσκεται ήδη και αστυνομία προκειμένου να συμβάλλει εάν χρειαστεί στην εξομάλυνση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι και η ΔΕΗ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισαν χθες πως δεν κόβεται το ρεύμα για έναν απλήρωτο λογαριασμό, ενώ η διευθύντρια επικοινωνίας της Επιχείρησης τόνισε πως στο κατάστημα εκτελούνται συγκεκριμένες συναλλαγές καθώς όλες οι διαδικασίες μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά.

Παρόμοια είναι σήμερα η εικόνα και στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες να σπεύδουν εκεί ακόμα και από τις 5 το πρωί αλλά χωρίς μεγάλες ουρές και συνωστισμό.

Σύσταση προς τους καταναλωτές, προκειμένου να αποφύγουν τον όποιο συνωστισμό, να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσα από το site της ΔΕΗ www.dei.gr και από το τηλεφωνικό κέντρο 11770, του οποίου το ωράριο έχει αυξηθεί και πλέον καλύπτει όλο σχεδόν το εύρος συναλλαγών (πληρωμές, νέα συμβόλαια, αλλαγή στοιχείων, διακανονισμοί κλπ) απευθύνει η Επιχείρηση.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: