Πολωνός κυκλοφορούσε με όπλο και ρόπαλο!

Εντοπίστηκε να κινείται στην εθνική οδό Πατρών Πύργου

Τυχαία σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας αλλοδαπός στη διασταύρωση Νέας Μανωλάδας στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, αλλά διαπίστωσαν ότι ήταν… πάνοπλος!

Κατά την διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 40χρονου Πολωνού βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, 230 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα ξύλινο ρόπαλο, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ ερευνάται αν είχε εμπλακεί σε ληστείες ή υποθέσεις της νύχτας.

*** Με την ίδια κατηγορία, αλλά και αυτήν της κατοχής ναρκωτικών, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 48 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ο 33χρονος, στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Μέσα, βρήκαν ένα πτυσσόμενο κλομπ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν και οδήγησαν τους επιβάτες στην Ασφάλεια.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: