Πολλαπλά κατάγματα η αιτία θανάτου του 30χρονου δικηγόρου

Σε πολλαπλά κατάγματα οφείλεται ο θάνατος του 30χρονου δικηγόρου που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή της οδού Αττικού Άλσους στα Τουρκοβούνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή από τα ευρήματα προκύπτουν πολλαπλά θανατηφόρα κατάγματα συμβατά από πτώση μεγάλου ύψους χωρίς να υπάρχουν άλλα ίχνη από τα οποία να προκύπτει βιαιοπραγία.

Ο άτυχος δικηγόρος αγνοείτο από την Τρίτη το βράδυ, όταν έφυγε από το γραφείο στο οποίο εργαζόταν. Ο δικηγόρος επικοινώνησε τελευταία φορά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στέλνοντας γραπτό μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο σε φίλο του, και τον ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και πως θα έβγαινε για ένα ποτό. 

Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο αδερφός του δικηγόρου, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε δώσε κατάθεση για την εξαφάνιση του 30χρονου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: