Polka dot is back! Λατρέψαμε τα high heels της Καινούργιου στην πρεμιέρα του «Super Katerina»

Η παρουσιάστρια φόρεσε τα πιο hot ψηλοτάκουνα πέδιλα στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν.

Ημέρα πρεμιέρας για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Katerina». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μας καλημέρισε στις 10 ακριβώς μέσα από τη συχνότητα του Alpha, όπου επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια. Λαμπερή και εμφανώς ευδιάθετη, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα κομψό look και είπε χαρακτηριστικά: «Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε. Έχω την πολύ μεγάλη χαρά από σήμερα να σας καλωσορίζω από το “νέο” μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha. Δεν ξεκίνησα από αυτό το κανάλι, αλλά από αυτό το κανάλι αναδείχθηκα».

Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

Όλες οι λεπτομέρειες για look της πρεμιέρας

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε λευκό στενό mini φόρεμα από Mind Matter το οποίο συνδύασε με polka dot ψηλοτάκουνα πέδιλα YSL. Δεν είναι λίγες οι φορές που η «Katken» επιλέγει λευκό outfit και ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της είναι από Κessaris ενώ τα δαχτυλίδια που κοσμούσαν τα δάχτυλά της είναι από Galleria Armadoro. Το styling επιμελείται για ακόμη μια χρονιά η στενή συνεργάτης-φίλη της Κατερίνας, Γεωργία Παντελέ. 

Tα high heels που λατρέψαμε

Polka dot is back! Λατρέψαμε τα high heels της Καινούργιου στην πρεμιέρα του «Super Katerina»

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με ψηλοτάκουνα polka dot πέδιλα του οίκου YSL, δίνοντάς μας έμπνευση για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις. Το πουά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα prints και όπως φαίνεται επιστρέφει δυναμικά φέτος.

Polka dot is back! Λατρέψαμε τα high heels της Καινούργιου στην πρεμιέρα του «Super Katerina»

Saint Laurent polka-dot open-toe sandals

Τα πέδιλα της Κατερίνας Καινούργιου μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια μας έπεισε ότι τα πουά παπούτσια είναι ο ωραιότερος τρόπος για να αναβαθμίσουμε τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: